Δείξε μου τον τύπο σου, να σου πω το νησί σου - Ιδανικοί προορισμοί για σένα

 Εσύ πού θα πας φέτος το καλοκαίρι;

Οι διακοπές είναι μέρες «ιερές»!

Γεμίζουμε τις μπαταρίες μας για την επόμενη σεζόν! Για αυτό το λόγο, τις προσαρμόζουμε στις προτιμήσεις και την προσωπικότητά μας! Εσύ πού θα πας φέτος το καλοκαίρι;

Αν είσαι ο τύπος της περιπέτειας:

Ρόδος: για Wakeboarding και Paddle boarding (όρθια κωπηλασία) στην περιοχή του Αφάντου, με τα γενναία κύμματα στην τεράστια αμμουδερή παραλία.

Λευκάδα: πασίγνωστος ο Άγιος Νικήτας για τους σέρφερς, που δίνουν ραντεβού κάθε χρόνο για να δαμάσουν τα κύματα. Το νησί προσφέρεται για πολλές εξερευνήσεις σε μονοπάτια πεζοπορίας, σε καταρράκτες και απόκρημνα λιβάδια.

Κέρκυρα: Βουρ για ιστιοπλοϊα σε Παλαιοκαστρίτσα και Λευκίμμη, θαλάσσιο σκι και μπανάνα σε Σιδάρι και Ρόδα, αλεξίπτωτο στην παραλία Αγίου Γόρδη.

Αν είσαι ο τύπος του οικογενειάρχη:

Χαλκιδική: Πολλές παραλίες με Γαλάζια Σημαία και άμμο, παρθένα δάση και καλό φαγητό! Εξερεύνηση και στο Σπήλαιο Πετραλώνων!

Κρήτη: φιλόξενοι κάτοικοι, φαγητό παγκοσμίας φήμης, ημερίσιες κρουαζιέρες, επίσκεψη στο εκπληκτικό Cretaquarium και Χανιά, Ρέθυμνο και Φαράγγι της Σαμαριάς έτοιμα για εκδρομικές εξορμήσεις. 

Ζάκυνθος: Νερά βραβευμένα με Γαλάζια Σημαία, οικογενειακές ταβέρνες πανοραμικής θέας, γνωριμία με το προστατευόμενο είδος χελώνας Καρέττα Καρέττα, μέσω του θαλάσσιου πάρκου του νησιού!

Αν είσαι ο τύπος του ρομάντζου:

Σαντορίνη: Ηλιοβασίλεμα στην καλντέρα, Ημεροβίγλι, Οία, φιλιά και αγκαλιές μπροστά σε απεριόριστο μπλε που κόβει την ανάσα. Κοκτέηλς σε μπαράκια με φεστιβάλ τζαζ και ρομαντικά δρώμενα στα σοκάκια!

Τζιά: Ξημέρωμα στην Ιουλίδα, βόλτες στο Βενετσιάνικο Κάστρο, παρατήρηση του αρχαίου σκαλισμένου λιονταριού στο βράχο, απόλαυση των νεοκλασικών κτιρίων και μονοπατιών στην Αρχαία Καρθαία.

Ανάφη: μποέμ αέρας, θολωτά σπίτια, γραφικά σοκάκια, μονοπάτια έκτασης 18 χιλιομέτρων σε αναμονή εξερεύνησης, μια από τις ομορφότερες χώρες των Κυκλάδων, ρομαντισμός παντού.

Αν είσαι ο τύπος του glamour και του ξεφαντώματος:

Μύκονος: το νησί των διασήμων δεν χρειάζεται συστάσεις. Super Paradise και beach bars που δε σταματούν να παίζουν μουσική και να κερνούν ποτά τον κόσμο. Γνωστές προσωπικότητες στα σοκάκια του, τραβούν τα φλας των παπαράτσι.

Πάρος: ΄΄Οπως τονίζει το tsemperlidou. η διασκέδαση δεν έχει σταματημό, με τα εναλλακτικά αλλά και εμπορικά μπαράκια της Πάρου. Τα τελευταία χρόνια συναγωνίζεται τη Μύκονο στο ξεφάντωμα, αν και έχει και τις ήσυχες μεριές του σαν νησί.

Ίος: το κατεξοχήν νησί για τους party animals! Εδώ το ρολόι σταματάει όταν ξεκινάει η διασκέδαση: μουσική και ποτό κυκλοφορούν άφθονα σε κάθε δρομάκι ξεσαλώματος μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ