Κρήτη - νεκρή βιολόγος στην σπηλιά: Τι είπαν ένας ψαράς και ένας ηλικιωμένος κτηνοτρόφους που την είδαν

Αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση έχουν ήδη μιλήσει με δύο ανθρώπους που είδαν την άτυχη 60χρονη λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί.

Συνεχίζεται το θρίλερ με την δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον, η οποία εντοπίστηκε νεκρή σε μία σπηλιά στο Ξαμουδοχώρι Χανίων.

Μέχρι στιγμής δύο είναι τα βασικά συμπεράσματα. 

Η 60χρονη βιολόγος δεν δολοφονήθηκε στη σπηλιά, όπου εντοπίστηκε νεκρή και ενδεχομένως έχασε τη ζωή της σε κοντινή απόσταση από τις εγκαταστάσεις της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, την ίδια ημέρα που δηλώθηκε η εξαφάνισή της (2 Ιουλίου).

Να σημειωθεί πως η επιστήμονας που λάτρευε την Κρήτη και συμμετείχε για πέμπτη φορά σε διεθνές συνέδριο στις εγκαταστάσεις της Ορθοδόξου Ακαδημίας στο Κολυμπάρι Χανίων. 

Ο θάνατος της ήταν ασφυκτικός και ο δολοφόνος της πιθανόν της έκλεισε το στόμα και την μύτη με τα χέρια του.

Δείτε επίσης: Ιατροδικαστές: Δολοφονήθηκε η Αμερικανίδα βιολόγος - Της έκλεισαν την μύτη ή το στόμα

 

Suzanne Eaton: Οι πρώτες μαρτυρίες για τη βιολόγο

Στις έρευνες των αρχών στην Κρήτη για την δολοφονία της αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ιτον αναφέρονται ξένα ΜΜΕ με εκτενέστατα ρεπορτάζ. Αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση έχουν ήδη μιλήσει με δύο ανθρώπους που είδαν την άτυχη 60χρονη λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με τον απεσταλμένο της Daily Mail στην περιοχή, πρόκειται για έναν 85χρονο αγρότη και έναν ηλικιωμένο ψαρά που κατέθεσαν στους αστυνομικούς ότι είδαν την Σούζαν Ίτον στο χωριό Αφράτα, που βρίσκεται σε μια απόσταση περίπου 4,5χλμ. από τη σπηλιά στην οποία εντοπίστηκε νεκρή.

Η εκτίμηση των αστυνομικών ήταν ότι εκεί, κοντά στο χωριό Αφράτα, ήταν η περιοχή στην οποία εξαφανίστηκε η 60χρονη.

«Την είδα και την αναγνώρισα στη συνέχεια από τις φωτογραφίες. Στους αστυνομικούς περιέγραψα όπως ακριβώς ήταν τα ρούχα που φορούσε.

Περπατούσε γρήγορα κοντά σε μια γέφυρα και ένα εκκλησάκι στο δρόμο έξω από το χωριό. Τη συνάντησα την ώρα που περπατούσα. Λυπάμαι για ό,τι της συνέβη» δήλωσε ο 85χρονος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ