20 χρόνια φυλακή για την 28χρονη δασκάλα που τα έφτιαξε με τον 13χρονο μαθητή της «Δεν είμαι απειλή για την κοινωνία» (φωτό & βίντεο)

Ο σύζυγος της παρέμεινε στο πλευρό της παρά τις κατηγορίες.... 

Μια πρώην δασκάλα της Αριζόνα  παραδέχτηκε πως είχε  σεξουαλική σχέση με 13χρονο αγόρι λαι καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκισης. 

Η Brittany Zamora, 28 ετών, από το Goodyear, βρέθηκε στο δικαστήριο όπου απολογήθηκε για την πράξη της. 

«Είμαι καλός και γνήσιος άνθρωπος που έκανε ένα λάθος και λυπάμαι βαθιά», δήλωσε η νεαρή δασκάλα κατά τη διάρκεια της ακρόασης το πρωί της Παρασκευής, σύμφωνα με τη Δημοκρατία της Αριζόνα. 

«Έζησα τη ζωή μου με σεβασμό και προσπάθεια να υπακούω σε κάθε νόμο. Δεν είμαι απειλή για την κοινωνία με κανένα τρόπο. 

" Αφού ζήτησε συγγνώμη από την οικογένειά της, είπε στον δικαστή Sherry Stephens ότι σκοπεύει να κερδίσει ένα νέο πτυχίο στη φυλακή ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει μια νέα ζωή όταν βγει, ανέφερε η εφημερίδα. 

Σύμφωνα με τους όρους της καταδίκης της, δεν μπορεί να απελευθερωθεί για καλή συμπεριφορά. Αυτό σημαίνει ότι όταν ολοκληρώσει την ποινή της, θα είναι 48 ή 49 ετών. 

Είχε βρεθεί με τον ανήλικο μαθητή της τέσσερις φορές στο αυτοκίνητό της, ενώ αποκαλύφθηκε ότι του έστελνε ερωτικά μηνύματα και γυμνές φωτογραφίες της.

Ήταν παντρεμένη όπως επισημαίνει και η Daily Mail και ο σύζυγός της βρισκόταν στο δικαστήριο, ο οποίος της συμπαραστεκόταν καθ′ όλη τη διάρκεια του δικαστηρίου.

Οι γονείς του παιδιού δήλωσαν: «Ο γιος μας ήταν ένα αθώο παιδί και η Μπρίτανι Ζαμόρα έκλεψε την αθωότητά του. Την μισούμε για αυτό που έκανε στην οικογένειά μας» ήταν η δήλωση των γονιών, ζητώντας από το δικαστήριο να εκτίσει τη μέγιστη ποινή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ