Ζώδια: Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη προτρέπει σε νέες γνωριμίες, καινούργιες εμπειρίες και την παρέα πολλών καλών φίλων!

Τα ζώδια που δέχονται τα «δώρα» της ημέρας είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι. 

 

Καλή Κυριακή σ’ όλους! Η μέρα είναι ιδανική για προγραμματισμό ενός ταξιδιού ή μιας μετακίνησης.
Ευνοούνται οι επαφές με άτομα του εξωτερικού και τα ζητήματα σπουδών.

Τα ζώδια που δέχονται τα «δώρα» της ημέρας είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι. 

Κριός
Σε νέα μονοπάτια, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είστε έτοιμοι να περπατήσετε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να ρίξετε τους τίτλους τέλους σε μια σχέση ή μια συνεργασία που σας κρατούσε πίσω.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι, μέσα από αυτή τη διαδικασία θα νιώσετε απελευθερωμένοι, ενώ θα είναι η αφορμή για να πάρετε αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε ουσιαστικά την εξέλιξη της καριέρας σας και την δημόσια εικόνα σας.

Ταύρος
Με περίεργη διάθεση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσετε την ημέρα σας εσείς οι Ταύροι.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει  ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με  τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερου, θα σας ωθήσει να αλλάξετε ουσιαστικά όχι μόνο την Κοσμοθεωρία σας, αλλά και τον τρόπο που εκφράζετε τις απόψεις σας.

Αυτό θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο ευέλικτοι και να μην χάνετε άσκοπα το χρόνο και την ενέργεια σας σε παρωχημένες αντιλήψεις.

Δίδυμοι
Σημαντικές εξελίξεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα  εσείς οι Δίδυμοι. 

Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο   Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τις οικονομικές υποθέσεις σας σε βάθος. Μέσα από αυτή την διαδικασία είναι πιθανό να ανακαλύψετε ότι ορισμένα πρόσωπα αντί να σας βοηθήσουν σας δημιούργησαν περισσότερα προβλήματα, με αποτέλεσμα να αποφασίσετε ότι ήρθε η στιγμή να δώσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις σε άλλους.

Καρκίνος
Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα στραμμένα επάνω σας.

Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει  ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας.

Ιδιαίτερα, όσοι από εσάς έχετε σήμερα τα γενέθλια σας, θα πρέπει να έχετε στο νου σας ότι, πολλές φορές είναι μάταιο να προσπαθείτε να κρατήσετε μια κατάσταση που πρέπει να τελειώσει, γιατί στο τέλος το μόνο που θα αφήσει πίσω της θα είναι το απόλυτο κενό σύμφωνα με το oroskopos.gr

Λέων
Αντιφατικά συναισθήματα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι νιώσετε σήμερα εσείς οι Λέοντες .

Η όψη αντίθεσης που θα  σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον  ανάδρομο Πλούτωνα  από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε κρυφές συζητήσεις και μυστικές συμφωνίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να βάλετε στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία σε νέες βάσεις.

Παράλληλα όμως, ξεκινά για εσάς μια περίοδος  όπου θα αλλάξετε αρκετά μέσα σας.

Παρθένος
Νέα όρια, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε έτοιμοι να βάλετε στις φιλικές και οικογενειακές σας σχέσεις εσείς οι Παρθένοι .

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος  από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο  Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω , θα φέρει νέα πρόσωπα στην ζωή σας με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα και μοιράζεστε τις ίδιες πεποιθήσεις.

Παράλληλα όμως, θα σας ωθήσει να απομακρύνετε οριστικά από τη ζωή σας πρόσωπα από το παρελθόν σας, τα οποία κρατούσατε το τελευταίο χρονικό διάστημα μόνο από συνήθεια.

Ζυγός
Σημαντικά μηνύματα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι στέλνει η σημερινή ημέρα σε εσάς τους Ζυγούς.

Η  όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να σταματήσετε να χάνετε άσκοπα την ενέργεια σας προσπαθώντας να έχετε τον απόλυτο έλεγχο όχι μόνο στις προσωπικές  σας σχέσεις αλλά και στην καριέρα σας.

Σκορπιός
Με τα πιστεύω και τις πεποιθήσεις σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι  Σκορπιοί .

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Πλούτωνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο  ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει αλλάξετε ουσιαστικά τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε τους άλλους, ενώ μέσα από μια έντονα συγκρουσιακή διαδικασία θα γίνετε πιο δεκτικοί σε νέες αντιλήψεις.

Τοξότης
Πολύ σημαντική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι σημερινή ημέρα για εσάς τους Τοξότες.

Η  όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον  ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να φύγετε από τις συνήθειες σας και να συνειδητοποιήσετε ότι ήρθε η στιγμή να αλλάξετε ουσιαστικά τον τρόπο με τον οποίο έχετε δομήσει τον άξονα των αξιών σας, και να κρατήσετε μόνο ότι είναι σημαντικό.

Αιγόκερως
Για άλλη μια φορά, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ένας από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στα πλανητικά δρώμενα της ημέρας θα είναι αποκλειστικά και μόνο δικός σας.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος  από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Πλούτωνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει για άλλη μια φορά να κάνετε στροφή 180ο και να ξεκινήσετε την ζωή σας από την αρχή, με νέες προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες.

Υδροχόος
Αρκετά θέματα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι έχετε στο μυαλό σας σήμερα εσείς οι Υδροχόοι.

Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει  Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον  ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας ωθήσει να ερευνήσετε σε βάθος τι συμβαίνει στο χώρο τις εργασίας σας με σκοπό να προστατεύσετε τον εαυτό σας.

Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω τους φόβους και τις ανασφάλειες σας και να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την υγεία σας.

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη για εσάς τους Ιχθύες.

Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  με τον  ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να μπείτε στον κύκλο ισχυρών προσώπων.

Ο καλύτερος τρόπος για να το καταφέρετε είναι να αναδείξετε τα ταλέντα σας και όχι δημιουργώντας ίντριγκες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ