Οι καλύτερες εμφανίσεις της Μαρέβα Μητσοτάκη: Chic, minimal & αποκαθήλωση της λουσάτης παγιέτας (φωτό)

Για άλλη μία φορά, η νέα Πρώτη Κυρία παρέδωσε μαθήματα στιλ!

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, όπως είναι το πατρικό της επώνυμο έχει καταγωγή από την Αίγυπτο και τη Βαρσοβία και γεννήθηκε στην Αθήνα.

Στην Ελλάδα εγκαταστάθηκε το 1956.

Από την πλευρά της Ελληνίδας μητέρας της, ο ναυπηγός παππούς της Φίλιππος ήταν τρίτη γενιά Έλληνας της Αλεξάνδρειας και ο πρώτος φοιτητής που σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Νιούκαστλ του Λονδίνου. Η δε αγαπημένη της γιαγιά Μαίρη Άνταμς, προέρχεται από Άγγλους προγόνους της Σμύρνης.

Οι γονείς της γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στην Ελβετία, όπου σπούδαζαν Ιατρική.

Μετά το διαζύγιο των γονιών της, εκείνη περνούσε τον περισσότερο χρόνο με τη γιαγιά της, αφού ο πατέρας της ζούσε κι εργαζόταν στο Λονδίνο και η μητέρα της προχώρησε δεύτρο γάμο.
Η Μαρέβα Μητσοτάκη απέκτησε έναν ετεροθαλή αδερφό το Γιώργο Παπαζήση  που ασχολείται με τα χρηματιστηριακά.

 

Πώς γνωρίστηκε με τον Πρωθυπουργό:

Η γνωριμία τους έγινε στο Χάρβαρντ, πριν από 20 περίπου χρόνια και παντρεύτηκαν το 1997 στην Αγία Ειρήνη, στην Πλάκα.

Η σχέση τους άργησε να γίνει αποδεκτή από την οικογένεια Μητσοτάκη και  στην αρχή οι οικογενειακές συγκρούσεις ήταν έντονες.

Τι είχε πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη γνωριμία τους:

«Βρεθήκαμε για πρώτη φορά σε μια παρέα πρωτοετών Ελλήνων κι ένας κοινός φίλος μας τη σύστησε ως μια Ελληνίδα που θα έρθει του χρόνου στο πανεπιστήμιο και θέλει να της πούμε λίγα πράγματα. Όταν τελείωσε η συνάντηση, φύγαμε έχοντας την εντύπωση και οι δύο ότι ο άλλος είχε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του.

Τελικά, γίναμε καλοί φίλοι και ακολούθησαν τα υπόλοιπα. Η απόφασή μου να παντρευτούμε ήταν η πιο σωστή της ζωής μου».

Την ευτυχία τους συμπλήρωσε η κόρη τους Σοφία και στη συνέχεια τα  άλλα δύο παιδιά, τους Κωνσταντίνος και Δάφνη.

Το μορφωτικό της επίπεδο:

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι έχει μεταπτυχιακό της στο Χάρβαρντ στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων - έχοντας ήδη πάρει το πρώτο της πτυχίο από το Πανεπιστήμιο της Βοστόνης στις Πολιτικές Επιστήμες και το δεύτερο από το Κολούμπια στην Πολιτική Οικονομία.

Η Μαρέβα, αγαπά τις τέχνες και  τα γράμματα και είναι συλλέκτρια έργων τέχνης κάτι που προφανώς απέκτησε από τις προσλαμβάνουσες με τον πατέρα της που είχε τη φημισμένη  Grabowski Gallery στην Αγγλία.
Είναι γυναίκα καριέρας με δυνατή προσωπικότητα και αρχικά είχε εργαστεί για 12 χρόνια ως στέλεχος της Deutsche Bank.

Είναι εντυπωσιακή γυναίκα,μορφωμένη και μιλάει απταίστως Γαλλικά, Αγγλικά, Ελληνικά και Τουρκικά.

Η σχέση με το κορμί της:

Προσέχει τη διατροφή της και το σώμα της και είναι λάτρης του πιλάτες. Αυτό που τραβάει βέβαια τα βλέμματα όλων είναι η skinny φιγούρα της και οι καλογυμνασμένοι κοιλιακοί της, αφού είναι γνωστό ότι η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη γυμνάζεται ανελλιπώς. 

Το επαγγελματικό της προφίλ:

Το 2007 ίδρυσε την MG Capital Advisors S.A. (Wealth Management, Deal Οrigination και Private Εquity) και το 2010 την Eternia Capital (επενδύσεις Hedge Fund).
Το 2012 αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της και να ασχοληθεί με τη μόδα. Στενή συνεργάτης και φίλη της είναι  Μιμίκα Κολοτούρα και μαζί  είναι οι creative directors του  οίκου Zeus + Dione. 

Η εταιρία της Zeus + Dione είναι το brand που έχει επιρροές από την ελληνική παράδοση και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας και όπως είναι φυσικό κάνει τη διαφορά. 
Τα προϊόντα της εταιρείας διατίθενται σε παραπάνω από 100 καταστήματα σ’ όλο τον κόσμο, από το Παρίσι, το Ντουμπάι, τις ΗΠΑ έως την Κίνα.

Ποιες επώνυμες ντύνει:

Στη χώρα μας ντύνει πολλές επώνυμες κυρίες όπως η Μαρία Σπυράκη, η Νίκη Κεραμέως, η Ελένη Μενεγάκη και η προσφάτως παντρεμένη Τζένη Μπαλατσινού με το θεσπέσιο νυφικό της.
Τα ρούχα της Μαρέβα Μητσοτάκη ενθουσίασαν  μέχρι και την Kate Moss!

Έχει καταφέρει να προσελκύσει ακόμα και διασημότητες παγκοσμίου φήμης, όπως η Kate Moss, η Olivia Palermo και η Robin Wright.

Το στιλ που της αρέσει να ντύνεται:

Η συλλογή των ρούχων της απεικονίζει το προσωπικό της γούστο.

Η ίδια στις λίγες δημόσιες εμφανίσεις της ντύνεται πάντοτε δωρικά και με γραμμές απέριττες έχοντας υιοθετήσει ένα μοναδικό look είτε ντύνεται casual chic, είτε με μια αμφίεση πιο luxuries.
Η Μαρέβα Μητσοτάκη λατρεύει τις απλές γραμμές, τα πουκάμισα, τα κομψά σακάκια, τα μίνιμαλ φορέματα, ενώ της αρέσει ιδιαίτερα να ενισχύει το στιλ της με κοσμήματα που εντυπωσιάζουν.
Της αρέσουν τα άνετα ρούχα και θα χαρακτηρίζαμε κλασσικές τις εμφανίσεις της με μοντέρνες πινελιές. 

 

Λατρεύει το μετάξι που αγκαλιάζει το κορμί της, το λευκό, το μπλε,τα  σακάκια και τις φαρδιές ζώνες που αγκαλιάζουν το  κορμί της. 
Στις δημόσιες εμφανίσεις της φοράει συνήθως ρούχα Zeus & Dione και Ελλήνων σχεδιαστών γενικότερα.

Στο Μέγαρο Μαξίμου:

 

Οι εμφανίσεις της ποτέ δεν προκαλούν αρνητικά σχόλια καθώς ξέρει τι dress code ταιριάζει σε κάθε περίσταση. 
Είναι γυναίκα, κοκέτα  και αποτελεί μάθημα στιλ για όλες τις κοινές θνητές! 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ