Φωτογραφίες από το γάμο του Τζώνυ Θεοδωρίδη με την κατά 18 χρόνια νεότερη σύντροφο του - Το ρομαντικό νυφικό -τα φιλιά

Μετά από πολυετή σχέση αποφάσισε το μεγάλο βήμα

Ο γνωστός ηθοποιός Τζώνυ Θεοδωρίδης παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Σύλβια Δημητρακοπούλου, έχοντας στο πλευρό του, την κόρη του Μελίτα και καλούς φίλους. 

Ο γάμος του ηθοποιού έγινε γνωστός μέσω μιας δημοσίευσης της καλής του φίλης Κατερίνας Τσάβαλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

 

Το μυστήριο έγινε κοντά στην παραλία του Αλίμου και η νύφη έκλεψε τις εντυπώσεις με το ρομαντικό νυφικό της. Ο γαμπρός για τη μεγάλη μέρα, φόρεσε τζην, λευκό πουκάμισο και σακάκι. Ο ηθοποιός δεν σταμάτησε λεπτό να χαμογελά και να φιλάει τη νύφη η οποία είναι κατά 18 χρόνια μικρότερή του.

 

 

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης που έγινε ευρύτερα γνωστός στο κοινό μέσω της συμμετοχής του σε τηλεοπτικές σειρές  τη δεκαετία του 90 αποφάσισε μετά από πολυετή σχέση να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή, την οποία κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε η Κατερίνα Τσάβαλου στο Instagram, στο φόντο βλέπουμε το ευτυχισμένο νιόπαντρο ζευγάρι με την κόρη του Τζώνυ Θεοδορίδη Μελίτα. Ενώ στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram stories, βλέπουμε το γλυκό φιλί του ζευγαριού μετά το γάμο.


 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ