Ο Δημήτρης Φραγκάκης στην θέση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού

Ο Δημήτρης Φραγκάκης θα είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

 

Η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για την θέση του νέου ΓΓΑ είναι ο Δημήτρης Φραγκάκης.

Άλλωστε, ο κ. Φραγκάκης είχε πάντα άριστες σχέσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς  υπήρξε στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού. Ήταν υποψήφιος στα Χανιά αλλά δεν εξελέγη.

Who is Who

Πρώην Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων, γεννήθηκε το 1972 και μεγάλωσε στα Χανιά. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος της Σχολής Νομικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει ειδίκευση στην ανάπτυξη των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και πτυχίου Ιστορίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλάει άριστα αγγλικά και καλά ιταλικά.

Έχει εργαστεί επί 16 χρόνια στην Αθήνα. Μεταξύ άλλων, ως συνεργάτης ερευνών στο Διπλωματικό Αρχείο του Υπουργείου Εξωτερικών.

Επίσης, ως αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης καθώς και ως επιστημονικός συνεργάτης στη Βουλή των Ελλήνων. Υπήρξε σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκης όταν ήταν Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Έχει εξειδικευτεί σε ζητήματα περιβαλλοντικής πολιτικής και πράσινης οικονομίας. Έχει συνεργαστεί με ελληνικές εταιρείες ως εξωτερικός σύμβουλος εταιρικής στρατηγικής και επικοινωνίας. Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ