Σάκης Αρναούτογλου: Προειδοποιεί για το που θα χτυπήσει ο «Αντίνοος» τις επόμενες ώρες - Βροχές, χαλάζι και άνεμοι (χάρτες)

Ποιες περιοχές θα πληγούν; 

Έκτακτη ενημέρωση από τον Σάκη Αρναούτογλου για τις περιοχές που θα δεχτούν τις επόμενες ώρες περάσματα από μπόρες και καταιγίδες...

 Τις επόμενες ώρες στο νότιο Ιονιο και σε αρκετές περιοχές της Πελοποννήσου ο καιρός θα καταστεί αρκετά άστατος με περάσματα από διάσπαρτες μπόρες και καταιγίδες και βελτίωση από το απόγευμα!

 

 

Tα πρώτα στοιχειά για την επιδείνωση του καιρού της Τρίτης!

Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία δείχνει να επηρεάζεται κυρίως η δυτική και η ηπειρωτική Ελλάδα με βροχές αλλά και καταιγίδες που ίσως δώσουν "πολύ νερό" αυξάνοντας τον κίνδυνο τοπικών αιφνίδιων πλημμυρών! 

 

 

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ

Λίγη ώρα μετά τις νέες προειδοποιήσεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και του Σάκη Αρναούτογλου για την κακοκαιρία Αντίνοος, η ΕΜΥ επισημαίνει ότι αναμένεται νέα μεταβολή του καιρού από τις απογευματινές ώρες της Τρίτης.

Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία Αντίνοος

Σύμφωνα με την ΕΜΥ από τα φαινόμενα της κακοκαιρίας Αντίνοος θα επηρεαστούν:

  • Την Τρίτη (16-07-2019) από τις απογευματινές ώρες το Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Μακεδονία, η Δυτική Στερεά, η Πελοπόννησος και πιθανώς πρόσκαιρα η Κεντρική Μακεδονία. Από τις βραδινές ώρες η Θεσσαλία, η Ανατολική Στερεά και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Τετάρτη (17-07-2019) οι Σποράδες και η κεντρική και βόρεια Εύβοια.
  • Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (17-07-2019) τα έντονα φαινόμενα στα βορειοδυτικά θα εξασθενήσουν και μέχρι το μεσημέρι θα περιοριστούν στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Ανατολική Στερεά και πιθανώς την Εύβοια. Εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες.
  • Η Αττική (κυρίως η δυτική και βόρεια), πιθανώς πρόσκαιρα τη νύχτα της Τρίτης (16-07-2019) προς την Τετάρτη (17-07-2019).

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ