Ο Alvaro de Miranda Neto μιλάει για πρώτη φορά δημόσια για την πρώην σύζυγό του Αθηνά Ωνάση (φωτό)

Ο Alvaro de Miranda Neto ή Doda μίλησε για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του από τη δισεκατομμυριούχο Ελληνίδα κληρονόμο Αθηνά Ωνάση το 2016.

«Είμασταν παντρεμένοι για περισσότερα από 10 χρόνια, πράγμα που αποδεικνύει ότι ο γάμος μας είχε θεμέλια», είπε. "Η Αθήνα ήταν καλή για μένα και την κόρη μου, αλλά τώρα έχουμε γυρίσει σελίδα" και προχωράμε τη ζωή μας".


Ο Ντόντα που τώρα είναι παντρεμένος με τη Denize Severo, μίλησε πολύ κολακευτικά για την σχέση του με την πρώην συζυγό του Αθηνά, όπως αναφέρει το neoskosmos.com και την περιέγραψε ως εξαιρετική σύντροφο και μητέρα για το παιδί του.

Είπε, επίσης, ότι δε διάβασε το βιβλίο του Αλέξη Μανθεάκη όπου περιγράφεται ότι  ο ίδιος είχε συνέψει  σχέσεις με call girl από το Βέλγιο την οποία γνώρισε σε sex club αλλά και για τις "ερωτικές φιλίες" που διατηρούσε.

Είπε ότι θέλει να διαβάσει το βιβλίο με τίτλο «Αθηνά Ωνάση: Ο Κόκκινος Φάκελος» αλλά τόνισε ότι δεν αναφέρονται μέσα ψευδείς ειδήσεις.

Ο κ. Μανθεάκης, ως πρώην εκπρόσωπος και σύμβουλος της οικογένειας Ωνάση-Ρούσελ, συναντήθηκε για πρώτη φορά με την Αθήνα όταν ήταν 13 ετών.

Ο Αλέξης Μανθεάκης ήταν παρόν,  σε πολυάριθμες δικαστικές υποθέσεις ως μοναδικός μάρτυρας. Ήταν, επίσης, στο πλευρό της Αθηνάς Ωνάση όταν ο Alvaro  αξίωσε μια τεράστια διατροφή μετά τη λύση του γάμου του με τη χρυσή κληρονόμο. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ