Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Στην Ελλάδα για την βάπτιση της πανέμορφης Μελίνας - Της 11χρονης κόρης της (βίντεο)

Ήταν η ίδια η Μελίνα που αποφάσισε να βαπτιστεί χριστιανή

Στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" , "συνέλαβε" την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου η κάμερα της εκπομπής "Καλοκαίρι #not" . Είχε πάει να πάρει την 11χρονη κόρη της Μελίνα που πέταξε μόνη της από τη Σουηδία στην Ελλάδα.

Γιατί άφησε τη Σουηδία και ήρθε στην Ελλάδα; Όπως αποκάλυψε η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας, η κόρη της εκτός από διακοπές ήρθε στην Ελλάδα για να βαφτιστεί .

H παρουσιάστρια επεσήμανε ότι ένας από τους σταθμούς της στην Ελλάδα θα είναι η Ύδρα ενώ αποκάλυψε ότι ήταν η ίδια η Μελίνα που αποφάσισε να βαπτιστεί χριστιανή.

Συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου δήλωσε στην κάμερα του Open Beyond:

« Ήρθα με χτυποκάρδι περιμένω το παιδάκι μου που μόλις έφτασε από Στοκχόλμη, πέταξε μόνη της. Σε σχόλιο της δημοσιογράφου ότι η Μελίνα μιλά τέλεια τα ελληνικά η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου απάντησε : Κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι καλά τα ελληνικά της, γιατί ο μπαμπάς της είναι Σουηδός. Στο σπίτι μιλάνε μόνο σουηδικά και ελληνικά μιλάει μόνο μαζί μου… Λίγο πριν πάει πανεπιστήμιο είπαμε να το βαφτίσουμε το παιδάκι…."

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου είπε, επίσης, ότι ένας από τους σταθμούς της στην Ελλάδα θα είναι η Ύδρα ενώ τόνισε ότι η ίδια η Μελίνα αποφάσισε να βαπτιστεί χριστιανή. «Κάτι που ήταν δική της απόφαση. Αν και μόλις 11 χρονών πήρε την απόφαση να βαφτιστεί χριστιανή ορθόδοξη καθώς ο πατέρας της είναι Σουηδός», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την πανέμορφη Μελίνα δήλωσε ότι λατρεύει  την Ελλάδα και τη θάλασσα και τα μπάνια και ότι της αρέσουν τα σουβλάκια και ο γαύρος μαρινάτος.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ