Άντα Λεούση: Oπλιστείτε με υπομονή σήμερα - Η μερική έκλειψη Σελήνης, φέρνει σοβαρά ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα

Ημερήσιες προβλέψεις...

Η σημερινή Τετάρτη, θέλει μπόλικη υπομονή και ψυχραιμία! Η Μερική Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω, φέρνει σοβαρά ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και καταλυτικές εξελίξεις, στους Παρορμητικούς του 3ου δεκαημέρου!

 

ΚΡΙΟΣ: Εστιάστε την προσοχή σας σε ένα επαγγελματικό σας θέμα που συναντάει αρκετές δυσκολίες. Φροντίστε να συναναστρέφεστε με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην κάνετε κάτι που δεν αντέχει το φως της μέρας και σιγουρευτείτε ότι τα σχέδιά σας βρίσκονται σε καλά χέρια. Υπάρχει το ενδεχόμενο να εντυπωσιαστείτε από ένα πρόσωπο που κρύβει πολλές δυσκολίες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας από κακόβουλους και κακεντρεχείς ανθρώπους. Εκμεταλλευτείτε μυστικές συμφωνίες που μπορούν να δώσουν μια σημαντική ώθηση στα οικονομικά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη σπαταλήσετε τη γενναιοδωρία σας σε άτομα που πιθανόν να σας εκμεταλλεύονται. Επωφεληθείτε μέσα από συζητήσεις, επαφές και συναντήσεις, για να διαπρέψετε στις επαγγελματικές καταστάσεις.

 

ΛΕΩΝ: Βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας ή να κάνετε διακοπές πριν καταρρεύσετε. Μια πρόταση για αλλαγή δουλειάς θα σας βρει απροετοίμαστους, γι’ αυτό ζητήστε πίστωση χρόνου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για κάθε ενδεχόμενη αλλαγή να είστε έτοιμοι με εναλλακτικές λύσεις. Με λογικές και πρακτικές κινήσεις από πλευρά σας θα έρθει η αναβάθμιση της θέσης σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Δείτε τα λάθη του παρελθόντος σαν εμπειρίες που σας βοηθούν να ωριμάσετε. Οι μεγάλες φιλοδοξίες σας θα ωθήσουν κάποιους από τους συνεργάτες σας να λειτουργήσουν παρασκηνιακά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε απρόβλεπτες καταστάσεις προσπαθήστε να φανείτε ψύχραιμοι. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σας αναγκάσουν να ασχοληθείτε μόνο με αυτές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάνοντας έναν ουσιαστικό διάλογο θα λύσετε πολλές αντιπαραθέσεις. Τα έντονα συναισθήματα είναι ικανά να σας βάλουν σε περιπέτειες που θα σας αποπροσανατολίσουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ζητήστε αποδείξεις για αυτά που σας λένε και μην πιστεύετε στα μεγάλα λόγια. Εάν εξαιρέσετε το λίγο στρες που θα σας πιάσει εξαιτίας οικονομικών καθυστερήσεων, η υγεία σας δε θα έχει κανένα πρόβλημα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που έχετε με πρακτικές μεθόδους. Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και με τη βοήθειά τους θα έχετε κοινωνική καταξίωση σύμφωνα με τον oroskopo

 

ΙΧΘΥΣ: Δώστε μάχες όπου χρειαστεί χωρίς όμως να ρισκάρετε τα κεκτημένα σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξεπερνάτε τα όριά σας με ανθρώπους που δεν το αξίζουν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ