Υπέρκομψη η Δανάη Στράτου κρατάει από το χεράκι το Βαρουφάκη - Οι εννέα του ΜέΡΑ,25 στη Βουλή (φώτο-βίντεο)

Η επιστροφή του πρώην υπουργού οικονομικών στη Βουλή

Με τη σύζυγο του Δανάη Στράτου , τους άλλους 8 βουλευτές του κόμματος του και τους συγγενείς τους, έφτασε σήμερα στη Βουλή για την ορκωμοσία των βουλευτών ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Η Δανάη Στράτου , η οποία δεν κατόρθωσε να εκλεγεί βουλευτής, ήταν χαμογελαστή και κρατούσε από το χέρι το σύζυγο της. Δεξιά του Γιάνη Βαρουφάκη προχωρούσε η βουλευτής του ΜέΡΑ 25 Σοφία Σακοράφα.

Η σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη κέρδισε τις εντυπώσεις με το μίνιμαλ - σικ ,look της. Για την περίσταση επέλεξε ένα κομψό μαύρο κλος φόρεμα με λεπτή ζώνη στη μέση το οποίο συνδύασε με nude ψηλοτάκουνες γόβες.

Ο επικεφαλής του κόμματος κ. Βαρουφάκης και οι υπόλοιποι οκτώ που εξελέγησαν με το ΜέΡΑ25 ορκίστηκαν σήμερα βουλευτές.

Ανάμεσα σε αυτούς που συνόδευσαν σήμερα το Γιάνη Βαρουφάκη στη βουλή ο γνωστός λυράρης Ψαραντώνης.

«Ξεκινάμε μια νέα κοινοβουλευτική περίοδο θα είναι πολύ σκληρή, ένα νέο κεφάλαιο στη χρεοδουλοπαροικία της χώρας. Εμείς είμαστε εδώ για να πούμε “ναι” σε όλα αυτά που θεραπεύουν τη χώρα κι ένα τεράστιο “όχι” σε όλα αυτά που ενισχύσουν τη χρεοδουλοπαροικία», τόνισε ο κ. Βαρουφάκης.Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο αρχηγός του ΜέΡΑ25 δήλωσε ότι «δεν υπάρχουν εκπλήξεις στην πολιτική. Υπάρχει λαϊκή ετυμηγορία».

Δείτε τις δηλώσεις του Γιάνη Βαρουφάκη και των άλλων βουλευτών πριν την ορκωμοσία στο βίντεο του Αθηναϊκού πρακτορείου.

Ο Γιάνης  Βαρουφάκης επέλεξε την έδρα του ΜέΡΑ 25 στην περιφέρεια Α' Θεσσαλονίκης. Έτσι εξελέγησαν ο Γιώργος Λογιάδης στο Ηράκλειο Κρήτης και η Φωτεινή Μπακαδήμα στη Β' Πειραιά.

Οι υπόλοιποι βουλευτές του ΜέΡΑ 25 είναι: η Αγγελική Αδαμοπούλου στην Α' Αθηνών, ο Κλέων Γρηγοριάδης στο Β1' Βόρειου Τομέα Αθηνών, ο Κρίτων Αρσένης στο Β2' Δυτικού Τομέα Αθηνών, η Σοφία Σακοράφα στο Β3' Νότιου Τομέα Αθηνών, στην Α' Ανατολικής Αττικής η Μαρία Απατζίδη  και τέλος στην Β' Θεσσαλονίκης η Κωνσταντίνα Αδάμου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ