Story of the day: 27χρονη κυοφόρησε & γέννησε το παιδί του gay αδελφού της - Η παρένθετη μητρότητα της « θείας» (φωτό)

Η μητέρα της Chapelle,Linda Cooper, 53 ετών, θα βοηθήσει κι αυτή στη φροντίδα της μικρής το ζευγάρι, για να μεγαλώσει σωστά η μικρή. 

Η μητρότητα και η πατρότητα είναι μια ανάγκη είτε είσαι streit είτε gay.

Ο ερχομός ενός παιδιού είναι ευλογία και χαρά τις περισσότερες φορές και συνήθως οι οικογένειες υποδέχονται τα νέα μέλη με πολύ χαρά, συγκίνηση και ευγνωμοσύνη στο δώρο της ζωής. 
Πολλές φορές η υιοθεσία είναι μια χρονοβόρα υπόθεση ή και απολύτως δύσκολη όπως στη χώρα μας γι' αυτό επιστρατεύονται παρένθετες μητέρες ή και δυστυχώς παράνομες υιοθεσίες. 

Ωστόσο στην ιστορία που θα διαβάσετε τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά και σίγουρα άκρως συγκινητικά.  Η θεία είναι και βιολογική μητέρα και αυτό είναι που κάνει τη διαφορά. Το εν λόγω γεγονός έγινε στην Αγγλία όπου εκεί οι άνθρωποι είναι ίσως πιο ανοιχτόμυαλοι. 

Άλλωστε η ζωή δεν είναι πρόβα και πρέπει να τη ζούμε ως το μεδούλι θέλοντας να δώσουμε χαρά στους εαυτούς μας καθώς και στους δικούς μας ανθρώπους. 

Η περίπτωσή τους είναι ιδιαίτερη, καθώς ως παρένθετη μητέρα επέλεξαν την αδελφή του ενός από τους δύο άνδρες. Ο λόγος για τη Σαπέλ Κούπερ η οποία θα είναι πάντα μια κάπως ιδαίτερη θεία και όχι η «μητέρα» της μικρής, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Mirror.

 

Η 27χρονη Σαπέλ, αποφάσισε να γίνει παρένθετη μητέρα και να κυοφορήσει το μωρό του 30 αδελφού της Σκοτ Στίβενσον, καθώς είδε πως ο ίδιος με τον 29χρονο σύντροφό του, Μάικλ Σμιθ, δυσκολεύονταν να υιοθετήσουν ένα παιδί, λόγω του ότι η διαδικασία είναι πολύ ακριβή αλλά και περίπλοκη.

Γι’ αυτό και πήρε αυτή την απόφαση ζωής και χάρισε στον αδελφό της «το δώρο της ζωής».

"Δε θα πάρω το ρόλο της μητέρας και ας είμαι η βιολογική μάνα"

Η μικρή Χάρπερ Ελίζαμπεθ Σμιθ, γεννήθηκε την Παρασκευή, ενώ χρησιμοποιήθηκε το ωάριο της Σαπέλ και το σπερματοζωάριο του φίλου του ετεροθαλούς αδελφού της, Μάικλ.

«Υπήρχαν τόσα πολλά εμπόδια για την υιοθεσία», είπε η νεαρή κοπέλα. «Η παρένθετη κύηση αναφέρθηκε κάποια στιγμή, αλλά υπήρχε η ανησυχία στο ποια να εμπιστευτούμε και ήταν και πολύ ακριβή. Έτσι, προσφέρθηκα να το κάνω και ξεκινήσαμε». Το συζήτησαν για μέρες, μέχρι που έγραψαν και μια λίστα με ενδεχόμενα προβλήματα και παγίδες.

Τι δήλωσε η 27χρονη Σαπέλ

«Σκεφτήκαμε οτιδήποτε θα μπορούσε να πάει λάθος, συμπεριλαμβανομένου του ότι μπορεί να θέλω να την κρατήσω εγώ. Αλλά ήταν η τέλεια στιγμή στη ζωή μου για να το κάνω. Θα την αγαπώ πάντα σαν δικιά μου. Δεν θα πάρω όμως τον ρόλο της μητέρας. Θέλω απλά να είμαι η αγαπημένη της θεία», είπε η νεαρή κοπέλα.

Τι είπε ο αδελφός της για την πράξη αγάπης της αδελφής του

Ο Σκοτ, περιέγραψε το δώρο της αδελφής του ως «υπέροχο, το πιο ξεχωριστό πράγμα». «Προσφέρθηκε να το κάνει μέσα από την καλή της τη καρδιά», είπε. «Μας έφερε κοντά σαν οικογένεια. Ήμασταν ήδη δεμένοι, αλλά τώρα δεθήκαμε ακόμα πιο πολύ», συμπλήρωσε.

 Να ευχηθούμε το παιδάκι να είναι καλότυχο, υγιές και ευτυχισμένο. Η ιστορία, αυτή, δείχνει βαθιά πως τίποτα δεν είναι αδύνατο να συμβεί αν το θέλεις με όλη σου στην καρδιά. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ