Ανείπωτη τραγωδία: Ταξίδεψε στον Καναδά για να συναντήσει το αγόρι της - Τους εντόπισαν νεκρούς στην Εθνική οδό

Η αστυνομία ψάχνει πληροφορίες για το βανάκι που βρέθηκε, αν σχετίζεται με το έγκλημα κι' αν ήταν αυτό το οποίο οδηγούσε το ζευγάρι.

Μια νεαρή αμερικανίδα γυναίκα και ο Αυστραλός φίλος της είχαν ξεκινήσει για να εξερευνήσουν τη Βρετανική Κολούμπια, όταν βρέθηκαν νεκροί σε μια απομακρυσμένη εθνική οδό του Καναδά.
Στη σκηνή του εγκλήματος βρέθηκε επίσης μια μπλε Chevrolet του 1986 με πινακίδες της πόλης Αλμπέρτα.

 

Τι αναφέρει η αστυνομία:

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομία το ζευγάρι πρέπει να δολοφονήθηκε κάποια στιγμή από την Κυριακή το βράδυ μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί αν η δολοφονία τους ήταν προσχεδιασμένη ή απλά ήταν τα άτυχα θύματα ενός ψυχοπαθούς.
«Σ' αυτό το σημείο, δεν έχουμε στοιχεία για να συνδέσουμε αυτούς τους θανάτους με άλλες έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη» δήλωσε αστυνομικός που έχει αναλάβει την υπόθεση.
Το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑόπως αναφέρει το cnn.com δήλωσε επίσης ότι ήταν πρόθυμο να βοηθήσει με την εξιχνίαση της υπόθεσης.
«Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια για την απώλειά τους», ανέφερε ένας υπάλληλος του τμήματος. «Παρακολουθούμε στενά τις έρευνες των τοπικών αρχών για την αιτία θανάτου του ζευγαριού. Είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε κάθε βοήθεια».

 

Τι αναφέρει η οικογένεια του ζευγαριού:

 

Η οικογένεια του Fowler, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα του, ο οποίος είναι επικεφαλής επιθεωρητής της Αστυνομικής Δύναμης της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία, δήλωσαν ότι ταξιδεύουν στον Καναδά για μα φέρουν το νεκρό γιο τους πίσω.
Η οικογένεια, επίσης, ανέφερε πως είναι καταστροφικό ένα τόσο νεαρό και ζωντανό σε χαρακτήρα άτομο να χάνει έτσι τη ζωή του.
Το ίδιο τραγικό είναι να χάσει και η φίλη του έτσι άδοξα τη ζωή της. 

"Είχαν σχέδια για το μέλλον, και τον αγαπούσε πάρα πολύ", δήλωσε η Sheila Deese στην WSOC. "Τον αγαπούσε πάρα πολύ."

Ο Βρετανός Deese, αδελφός της Chynna Deese, δήλωσε ότι δαπανούν πολλές ώρες στο τηλέφωνο με την αμερικανική πρεσβεία και τους ανακριτές» προκειμένου να αντιληφθούν τι συνέβη. 

WHO IS WHO 

Η Κάινα Νοέλ Ντιζ, 24 ετών και το αγόρι της Λούκας Ρόμπερτσον Φόλερ, 23, βρέθηκαν την Παρασκευή 19 χιλιόμετρα νότια των Λάιαρντ Χοτ Σπρινγκς.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι θάνατοι μοιάζουν ύποπτοι αλλά η έρευνα βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο.

Ο Λούκας Φόλερ, ζούσε στην Βρετανική Κολούμπια και η Ντιζ τον επισκέφθηκε για να εξερευνήσουν μαζί την περιοχή.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ