Η Άννα Κορακάκη χώρισε από τον Γάλλο συναθλητή της - Οι διακοπές της Ολυμπιονίκη λίγο πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες (φώτο)

Το ζευγάρι των αθλητών δεν είναι πια μαζί 

"Ελεύθερη και ωραία" , είναι η Άννα Κορακάκη ύστερα από το χωρισμό της από τον Γάλλο σύντροφο της Πιερ-Έντμον Πιασεκί. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης μιλώντας για την προσωπική της ζωή , αποκάλυψε ότι εκείνη και ο Γάλλος σκοπευτής - συναθλητής της, δεν είναι πια μαζί.

Σε συνέντευξη της στην στην Real Life η Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη είπε σχετικά: «Αυτό έχει γίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό, αρκετούς μήνες πριν. Δεν είναι φρέσκο ώστε να χρειάζομαι διακοπές για να ξεδώσω. Σίγουρα όμως επειδή αυτό το καλοκαίρι είναι το τελευταίο πριν τους Ολυμπιακούς 2020 στο Τόκιο, χρειάζομαι χαλάρωση»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?Καλημέρα! #vacation #summer2019 #pink #beauty #happyme #wandering #milos #greece #islandlife⚓

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Korakaki (@annakorakaki) στις

Παρότι η Άννα Κορακάκη ονειρεύεται  να κάνει οικογένεια, αυτή τη στιγμή το "χρυσό κορίτσι" της σκοποβολής, είναι συγκεντρωμένη τις αθλητικές της προπονήσεις καθώς οι Ολυμπιακοί αγώνες είναι "προ των πυλών".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The tans will fade but the memories will last forever✨ #BreezeWatches #SS19Collection #Auroraseries

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Korakaki (@annakorakaki) στις

Όπως είπε η Άννα Κορακάκη,  ο λόγος για τον οποίο θέλει να δημιουργήσει οικογένεια είναι η μητέρα της, η οποία είναι το είδωλό της. 

Συγκεκριμένα ερωτηθείσα αν θέλει να κάνει οικογένεια η Άννα Κορακάκη απάντησε: «Εννοείται! Θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να κάνω οικογένεια. Η μητέρα μου είναι πραγματικά το είδωλό μου. Θα ήθελα πολύ να της μοιάσω και ως μητέρα και ως σύζυγο».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ασημένιο εγώ στη σκοποβολή, χρυσό εκείνοι στο φιλί! ? #europeanchampionships #family #happy #silvermedal #goldenkisses

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Korakaki (@annakorakaki) στις

Σημειώνουμε ότι Pierre-Edmond Piasecki έχει διακριθεί πολλές φορές στο παρελθόν με την εθνική ομάδα της χώρας του στο αεροβόλο τουφέκι 10 μέτρων και είναι τέσσερις φορές πρωταθλητής Γαλλίας

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ