Τρίτο εγγόνι για τον Μπιλ και τη Χίλαρι Κλίντον - Η Τσέλσι έφερε στον κόσμο ένα ακόμα αγοράκι (φώτο)

Ο Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον είναι ενθουσιασμένοι

Μανούλα για τρίτη φορά έγινε η Τσέλσι Κλίντον. Η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, ανακοίνωσε τη γέννηση του τρίτου της παιδιού. Ο μικρός Jasper Clinton Mezvinsky ήρθε στον κόσμο τη Δευτέρα.

Η 39χρονη  πρώτη κόρη του Μπιλ Κλίντον έγραψε στο  twitter ότι εκείνη και ο σύζυγος της Marc Mezvinsky είναι γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη: "Σήμερα το πρωί ήρθε στον κόσμο ο γιος μας Τζάσπερ Κλίντον Μεζβίνσκι. Έχουμε πλημμυρίσει από αγάπη και ευγνωμοσύνη και ανυπομονούμε να τον γνωρίσουμε στην μεγάλη του αδερφή και τον μεγάλο του αδερφό", ανέφερε συγκεκριμένα στην ανάρτηση της. 

Το ζευγάρι έχει μία κόρη τη Σαρλότ που γεννήθηκε το 2014 και έναν ακόμα γιο τον Έινταν που γεννήθηκε το 2016. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ , Μπιλ Κλίντον και η σύζυγος του Χίλαρι δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους. Ο Μπιλ Κλίντον έγραψε στο twitter ότι ο παππούς και η γιαγιά πετάνε από χαρά και είναι ευγνώμονες που θα γνωρίσουν το τρίτο τους εγγόνι.

Η Χίλαρι Κλίντον  αναδημοσίευσε την ανάρτηση της Τσέλσι, προσθέτοντας: «Μοιραζόμαστε κάποια χαρούμενες ειδήσεις σήμερα. Ο Μπιλ κι εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι!».

Η 39χρονη Τσέλσι Κλίντον και ο 41χρονος τραπεζικός επενδυτής  Marc Mezvinsky παντρεύτηκαν το 2010 και ζουν στη Νέα Υόρκη, αναφέρει το Time

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ