Ο κούκλος γιος του Πιρς Μπρόσναν με εκπληκτικό vintage sixties look - Έκαψε καρδιές στην πρεμιέρα του "Once Upon a Time in Hollywood' (φώτο-βίντεο)

Το 22χρονο μοντέλο έμοιαζε σαν να έχει βγει κατευθείαν από τα γυρίσματα της ταινίας

"Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει", λέει ο λαός και δεν έχει άδικο. Είναι γιος ενός θρύλου του Χόλιγουντ και ναι, ο 22χρονος Ντύλαν Μπρόσναν απέδειξε ότι μπορεί να κάνει όλα τα κεφάλια να γυρίσουν για να τον κοιτάξουν όταν εμφανίστηκε στο πλευρό του 66χρονου  πατέρα του, Πιρς Μπρόσναν, στην πρεμιέρα της ταινίας "Once Upon a Time in Hollywood', στο Λος Άντζελες.

Ο γιος του γοητευτικού "Τζέιμς Μποντ", που είναι μοντέλο περπάτησε στο κόκκινο χαλί του TCL Chinese Theatre, με υπέροχο vintage , sixties look, όπως άλλωστε ταιριάζει στην υπόθεση της ταινίας. Ο Ντύλαν έμοιαζε να έχει βγει κατευθείαν από τα γυρίσματα της ταινίας, με θαλασσί παντελόνι, λευκό πουκάμισο και μπεζ δερμάτινο μπουφάν.

Με στρογγυλά ρετρό γυαλιά οράσεως και ημίμακρα μαύρα ίσια μαλλιά να πέφτουν στον ώμο του , μας θύμισε πολύ το στυλ του Τζον Λένον. Το 22χρονο μοντέλο συνόδευσε τον Πιρς Μπρόσναν στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Ταραντίνο.

Ο Πιρς Μπρόσναν για την περίσταση φόρεσε μπλε κουστούμι και λευκό πουκάμισο. To Κάποτε… στο Χόλιγουντ, του Quentin Tarantino επισκέπτεται το Λος Άντζελες του 1969, όπου όλα αλλάζουν, όταν ο διάσημος τηλεοπτικός αστέρας Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) και ο επί χρόνια κινηματογραφικός του «παρτενέρ», που εκτελεί χρέη κασκαντέρ, Cliff Booth (Brad Pitt) βρίσκονται σε μια βιομηχανία που δεν μπορούν πλέον να αναγνωρίσουν.

Η ένατη ταινία του ευφυούς σκηνοθέτη και σεναριογράφου, φιλοξενεί ένα υπέρλαμπρο καστ και ένα γαϊτανάκι από ιστορίες σε έναν φόρο τιμής στις τελευταίες μεγάλες στιγμές της χρυσής εποχής του Hollywood.

Ο Ντύλαν Μπρόσναν , είναι το προτελευταίο από τα πέντε παιδιά του Πιρς Μπρόσναν. Η πιο μικρή είναι η 18χρονη αδερφή του Παρίς την οποία ο Πιρς Μπρόσναν επίσης απέκτησε με την τελευταία σύζυγο του  Κίλι Σέι Σμιθ 

Ο Πιρς Μπρόσναν είναι επίσης θετός πατέρας του 46χρονου Κρίστοφερ Μπρόσναν τον οποίο υιοθέτησε όταν ήταν παντρεμένος με την Κασάντρα Χάρις. Από αυτόν το γάμο έχει άλλο ένα παιδί τον 35χρονο Σον Μπρόσναν, αναφέρει η Daily Mail.

Η υιοθετημένη κόρη του Πιρς Μπρόσναν Σάρλοτ , πέθανε από καρκίνο των ωοθηκών όταν ήταν 41 ετών.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ