Νεκρός σε τροχαίο ο 23χρονος γιος του Ζαχαριά -Τι ερευνά η τροχαία;

Το αυτοκίνητο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε κορμό δένδρου....

Έχασε τη ζωή του σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα ο γιος του ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών «Ζαχαριάς».

Ο 23χρονος Αλεξανδρος Ζαχαριάς άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο,  το απόγευμα της Τρίτης στη λεωφόρο Τραπεζούντος 63, στον Άγιο Στέφανο,  όταν το Volkswagen Golf GTI που οδηγούσε  ξέφυγε από την πορεία του και «καρφώθηκε» σε στύλο της ΔΕΗ.

 Ο 23χρονος  στην προσπάθειά του να προσπεράσει προπορευόμενο αυτοκίνητο βγήκε από τον δρόμο και καρφώθηκε σε στύλο της ΔΕΗ. Πυροσβέστες και αστυνομικοί, που έφθασαν στο σημείο, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν από την άμορφη μάζα τον Αλέξανδρο Ζαχαριά, ο οποίος όμως ήταν ήδη νεκρός. 

Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του.

Συμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Τροχαίας, ο νεαρός, που επέβαινε μόνος του στο όχημα, μάρκας Volkswagen Golf GTI, επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, που οδηγούσε μια γυναίκα. 

 Την προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία Κηφισιάς και υπάρχουν κάποια ερωτήματα που ερευνώνται σε συνεργασία και με την αστυνομία.

Το τραγικό συμβάν έγινε σε μια ευθεία της Λεωφόρου, δρόμος στον οποίο έχουν προκληθεί πολλά ατυχήματα και δυστυχήματα, καθώς οι οδηγοί αναπτύσσουν ταχύτητα.

Αυτό είναι και ένα ερώτημα που μένει να απαντήσουν οι Αρχές, το αν έτρεχε ο οδηγός. Σε δρόμο που είναι διπλής κατεύθυνσης και στο συγκεκριμένο σημείο απαγορεύονται οι προσπεράσεις.

Το τροχαίο του 2014 με τον πατέρα του
 

Το καλοκαίρι του 2014, ο νεαρός είχε εμπλακεί σε άλλα τροχαίο, αυτή τη φορά μαζί με τον πατέρα του, στην Ferrari που οδηγούσε ο τελευταίος.

Ο πατέρας του Αλέξανδρου Ζαχαριά είχε χάσει τότε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και είχε καρφωθεί σε προστατευτικά κιγκλιδώματα στο απέναντι ρεύμα, έχοντας μαζί του τον 17χρονο τότε, γιο του. Τότε είχαν τραυματιστεί οι δύο επιβαίνοντες της Ferrari και δύο άτομα ακόμη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ