Σοκάρει η μαρτυρία για το θάνατο Ζαχαριά: "Ο Αλέξανδρος σκοτώθηκε για να μη σκοτώσει εμάς"

"Έσωσε εμένα και την πεθερά μου, έτσι και μας χτυπούσε θα ήμασταν και εμείς νεκροί"

Σοκ και θλίψη στην κοινή γνώμη έχει προκαλέσει ο θάνατος σε τροχαίο του Αλέξανδρου Ζαχαριά, γιου του ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 23χρονος νεαρός καρθώθηκε σε δέντρο , στον Άγιο Στέφανο, με αποτέλεσμα εκείνος να βρει τραγικό θάνατο.

Στην κάμερα του Open και στον Αλέξανδρο Καλαφάτη , μίλησε ο οδηγός που βρισκόταν στο αυτοκίνητο που προπορευόταν του αυτοκινήτου του Αλέξανδρου Ζαχαριά. Σοκαρισμένος περιγράφει πως έγινε το τραγικό δυστύχημα και λέει ότι ο Αλέξανδρος σκοτώθηκε για να μη χτυπήσει τον ίδιο και έναν ακόμη επιβάτη που βρισκόταν στο αυτοκίνητο του.

Ο μάρτυρας στο τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον Αλέξανδρο Ζαχαριά αποκαλύπτει στο ΟPEN πώς ο νεαρός οδηγός έπεσε πάνω σε δέντρο, στην προσπάθειά του να μην πέσει στο αυτοκίνητό του, στο οποίο βρισκόταν ακόμα ένα άτομο.

«Εγώ έχω να πω γι’ αυτό το παιδί, πιθανότατα φοβήθηκε μη με χτυπήσει, δηλαδή, στην ουσία έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να μη χτυπήσει εμάς. Δηλαδή μέσα μου είναι στεναχώρια μεγάλη, έσωσε εμένα και την πεθερά μου. Πιστεύω ότι έτσι όπως ήτανε ένα δέκατο να ήταν, δεν μπορώ να υπολογίσω το χρόνο, έτσι και μας χτυπούσε θα είμασταν και εμείς νεκροί», λέει και συνεχίζει: «Δηλαδή, απέφυγε εμάς, σωθήκαμε εμείς και σκοτώθηκε το παιδί. Θεός σχωρέστο αυτό το παιδί έχασε τη ζωή του ίσως γιατί πιθανότατα σκέφτηκε ότι μπορεί να χτυπήσει και μένα. Έχω στεναχωρεθεί λες και είναι δικό μου παιδί».

Ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς αρχικά προσπέρασε ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια βγήκε σε μία μεγάλη ευθεία του δρόμου. Εκεί είδε το αυτοκίνητο του κ. Γιάννη να έχει βγάλει φλας με σκοπό να στρίψει αριστερά.

Ο 23χρονος δεν μπόρεσε λόγω της μεγάλης ταχύτητας να αντιδράσει, έκανε έναν ελιγμό και έπεσε πάνω στο δέντρο. Ο κ. Γιάννης περιγράφει συγκλονισμένος πως έγιναν όλα. «Ανεβαίνω την Τραπεζούντος και είναι να στρίψω για να πάω στο μαγαζί της γυναίκας μου. Έχω βγάλει φλας και σιγά σιγά, πολύ πιο μπροστά, για να στρίψω. Την ώρα που στρίβω και μπαίνω μέσα στο στενό στην Παύλου Μελά, ακούω ένα δυνατό θόρυβο, ένα μπαμ τρομερό. Σταματάω επί τόπου και βλέπω καρφωμένο ένα αυτοκίνητο μέσα σε ένα πεύκο. Έβγαζε βέβαια καπνούς από κάτω το αυτοκίνητο. Κοιτάζω μέσα βλέπω έναν άνθρωπο πεσμένο».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ