Πως θα είναι η ζωή για την Carrie Symonds; - Το πρώτο girlfriend για το "Μαξίμου" της Βρετανίας; (φώτο)

Τρεις σύζυγοι πρώην πρωθυπουργών της Βρετανίας λένε πως ήταν η ζωή τους στο νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ

Η Κάρι Σίμοντς  είναι η πρώτη "φιλενάδα" του πρωθυπουργού που μπήκε στο βρετανικό "Μαξίμου" το κτήριο στον αριθμό 10 της  Downing Street. Φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα με μαργαρίτες αξίας 120 λιρών, το οποίο έχει φορεθεί σε όλα τα μεγέθη εκτός από το extra - extra small, η δεσποινίς Σίμοντς πόζαρε χαμογελαστή στο φακό εχθές καθώς άκουγε τον Μπόρις Τζόνσον να εκφωνεί τον πρώτο του λόγο ως πρωθυπουργός της Βρετανίας.

Ο 55χρονος πρώην δήμαρχος του Λονδίνου και νυν πρωθυπουργός είναι ζευγάρι με την πρώην διευθύντρια επικοινωνίας του Συντηρητικού κόμματος, την 31χρονη Κάρι Σίμοντς. Εκείνη στεκόταν εχθές ανάμεσα σε ένα πλήθος συμβούλων και προσωπικού αλλά τώρα μπορεί να αναλάβει πιο ενεργό ρόλο και να είναι στο προσκήνιο, ως η "φίλη του πρωθυπουργού".

Πως μπορεί να είναι όμως η ζωή της στο νούμερο 10 της  Downing Street; Ιδού τι έχουν να πουν 3 προκάτοχοι της

Σαμάνθα Κάμερον- Σύζυγος του Ντέιβιντ Κάμερον

Η μητέρα  τεσσάρων παιδιών ήταν μια επιτυχημένη επιχειρηματίας και creative director for Bond Street stationers Smythson  έως ότου ο σύζυγός της έγινε πρωθυπουργός τον Μάιο του 2010 - και εκείνη έγινε σύμβουλος μερικής απασχόλησης, αναφέρει το Sky News

Το 2015 είχε δηλώσει στην κυριακάτικη Daily Mail: "Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι πολύ δημοφιλής σύζυγος πολιτικού δεν συμμετέχω στην καθημερινή ζωή της Downing Street.

"Δεν χρειάζεται να παρεμβαίνω, στη δουολειά του αλλά το βράδυ μιλάμε ο ένας  για την ημέρα του άλλου.

Προσπαθώ να μείνω έξω από το Westminster village. . Υπάρχουν στιγμές που εκπλήσσομαι  και είμαι περίεργη για όσα ανακοινώθηκαν.

Ελπίζω ότι θα μπορέσει να πάρει μια καθημερινή, ιδέα και γνώμη από μένα, ως μητέρα που εργάζεται σε μια επιχείρηση".

Σάρα Μπράουν -  Σύζυγος του Γκόρντον Μπράουν

Η μητέρα τριών παιδιών αγωνίστηκε  για την παγκόσμια υγεία και την εκπαίδευση. Το 2011 δημοσίευσε ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο  με τίτλο Πίσω από τη μαύρη πόρτα.

Σε αυτό έγραψε  ότι ο πρώην Πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι ζήτησε μια φορά της ζήτησε τον αριθμό του τηλεφώνου της  Ναόμι Κάμπελ  και ότι η μοναδική φορά που είχε την αίσθηση ότι γνωρίζει μια πραγματική σταρ ήταν όταν συναντήθηκε με την Barbra Streisand.

Σε συνέντευξή της στη Daily Mail το 2011, είπε: «Όταν  κοιτάω πίσω, ίσως το μόνο πράγμα που θα άλλαζα  στο ρόλο μου είναι ότι θα μιλούσα περισσότερο.

"Όταν τα πράγματα πήγαιναν  στραβά, και διάβαζα ιστορίες γι 'αυτόν που απλά δεν ήταν αληθινές, αναρωτιόμουν αν έπρεπε να εμπλακώ περισσότερο και να πω:« αυτό δεν είναι έτσι ακριβώς».

"Το μόνο πράγμα που θα μπορούσα να κάνω για να είναι τα πράγματα διαφορετικά  ήταν να είμαι πιο ομιλητική.

Σερί Μπλέρ- Σύζυγος του Τόνι Μπλερ

 Δικηγόρος, λέκτορας και συγγραφέας, η κ. Μπλερ έγινε πρωτοσέλιδο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης όταν  το πρωί μετά την εκλογική νίκη του Εργατικού Κόμματος το 1997, ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε να ανοίγει  την πόρτα φορώντας το νυχτικό της.

Ανακαλώντας εκείνη την στιγμή, είπε στον Guardian τον Μάιο του 2015: "Έαν έχω κάποια συμβουλή για κάποια νέο στο Νο 10; Ποτέ μην ανοίξεις την πόρτα με το νυχτικό σου".

Αποκάλυψε επίσης ότι το Σεπτέμβριο του 1999 , όταν έμενε στην κατοικία της βασίλισσας στη Σκωτία, έμεινε έγκυος στο γιο της Λεό, επειδή ντρεπόταν να βγάλει το πακέτο με τα αντισυλληπτικά. 

Το 2008 στα απομνημονεύματα της με τίτλο Speaking For Myself, έγραψε: Συνήθως εκεί η ατμόσφαιρα ήταν πικρά παγωμένη και όλοι ασχολούνταν με το ένα ή το άλλο πράγμα.

Σχετικά με την εγκυμοσύνη της έγραψε ότι αρνήθηκε να πιστέψει ότι ήταν έγκυος και νόμιζε ότι περνάει στην  εμμηνόπαυση. Όταν η εγκυμοσύνη της επιβεβαιώθηκε και το ανακοίνωσε στον άντρα της, εκείνος της είπε: "Ω Θεέ μου, πρέπει να ενημερώσουμε τον  Alistair (σ.σ. Campbell επικεφαλής της επικοινωνίας).

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ