Ενθουσιασμένη γιαγιά η Χίλαρι Κλίντον σε φώτο με την κόρη της που βγαίνει από το μαιευτήριο κρατώντας το τρίτο της μωρό (φώτο)

Δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της

Γιαγιά για τρίτη φορά έγινε η πρώην Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α  Χίλαρι Κλίντον. Η κόρη της Τσέλσι έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.  Ο μικρός Jasper Clinton Mezvinsky ήρθε στον κόσμο την Δευτέρα.  Τόσο η Χίλαρι Κλίντον όσο και ο πρώην Πρόεδρος των Η.Π.Α, Μπιλ Κλίντον δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους.

Η 39χρονη Τσέλσι Κλίντον αποχώρησε την Πέμπτη από το μαιευτήριο  Lenox Hill της Νέας Υόρκης , στο οποίο γεννήθηκε ο μικρός Τζάσπερ. Στο πλευρό της ήταν ο πανευτυχής μπαμπάς , ο σύζυγος της  Marc Mezvinsky και η μητέρα της Χίλαρι.

Η ενθουσιασμένη γιαγιά χαμογελούσε συνέχεια και χαιρετούσε τους πάντες. Το ίδιο χαρούμενη ήταν και η Τσέλσι που έλαμπε από ευτυχία. Ο σύζυγος της μετέφερε εκείνη και το νεογέννητο στο διαμέρισμα τους στη Νέα Υόρκη, αναφέρει η Paris Match.

Όπως και στη γέννηση των δύο προηγούμενων παιδιών της η κόρη του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, φωτογραφήθηκε κατά την έξοδο της από το μαιευτήριο. Σε ανάρτηση της στο twitter ευχαρίστησε τους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου Lenox Hill, για τη φροντίδα που της έδωσαν.

Η Τσέλισι Κλίντον και ο σύζυγος της έχουν μία κόρη τη Σαρλότ που γεννήθηκε το 2014 και έναν ακόμα γιο τον Έινταν που γεννήθηκε το 2016.

 

 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ