Ζώδια: Ποιοι θα είναι οι τυχεροί αυτού του καλοκαιρινού Σαββατοκύριακου; - Δες την πρόβλεψη σου

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις; Η αστρολόγος Άντα Λεούση απαντά

ΚΡΙΟΣ: Έχει φτάσει η στιγμή που δε γίνεται να γίνει το δικό σας και πρέπει να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς. Μην αφήσετε μια αβάσιμη πληροφορία που θα πάρετε να κάνει τον εργασιακό σας χώρο πεδίο μάχης.

ΤΑΥΡΟΣ: Ισορροπήστε και αποκαταστήστε τις φιλικές και οικογενειακές σας σχέσεις που τελευταίως πέρασαν αρκετές δοκιμασίες και εντάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αλλάζει το σκηνικό στην κοινωνική σας ζωή. Σας κάνει πιο ανοικτούς και προσιτούς στους γύρω ώστε να κάνετε πιο εύκολα καινούριες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να είστε συγκρατημένοι στις αντιδράσεις σας και στα ξαφνικά ξεσπάσματα, καθώς η ψυχολογία σας δε θα μείνει ανεπηρέαστη.

ΛΕΩΝ: Οι σχέσεις σας με τους άλλους ακόμα και αν θα χαρακτηρίζονται από αστάθεια θα γίνουν αρκετά προνομιούχες, αφού θα είστε πιο συνεργάσιμοι μαζί τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε μια συζήτηση που θα είστε ειλικρινείς και θα αποδεχθείτε και τις αδυναμίες σας. Περιορίστε τις απαιτήσεις που έχετε από το σύντροφό σας, γιατί τον πιέζετε πολύ.

ΖΥΓΟΣ: Εκφράστε τα βαθιά σας συναισθήματα και θα δείτε πως όλα γίνονται στο τέλος. Ο μεγάλος συντηρητισμός θα σας φέρει στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν δεν μπορείτε να περιμένετε για να πείτε αυτά που θέλετε, τουλάχιστον φερθείτε διπλωματικά. Διώξτε τις αναστολές σας και αρχίστε να χαίρεστε τη ζωή και ότι σας προσφέρει, αναφέρει η Άντα Λεούση στο oroskopos.gr

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ικανότητες θάρρους και αυτοελέγχου που διαθέτετε θα σας βοηθήσουν σε μια υπόθεσή σας. Προσπαθήστε με κάθε τρόπο να αποφύγετε ενέργειες που είναι άκρως αντιπαραγωγικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να είστε σαφείς σε ότι ζητάτε και φροντίστε να μην προβείτε σε συζητήσεις που δεν διευκρινιστικές. Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε άσκοπα έξοδα, προκειμένου να καλύψετε τα συναισθηματικά σας κενά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επιτρέπετε στον εκνευρισμό σας να γίνετε η αιτία καθημερινών προστριβών. Χαράξτε νέα κοινή πορεία πλεύσης με τους συνεργάτες σας για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΙΧΘΥΣ: Μην αμελήσετε να πλησιάσετε ένα φιλικό πρόσωπο που σας έχει ανάγκη. Οι συνεχόμενες και ατελείωτες κρίσεις οφείλονται στην ανυποχώρητη θέση σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ