Η βασίλισσα της Ισπανίας Λετίσια έβαλε ένα απίθανο σμαραγδί, φλόραλ φουστάνι, με ασύμμετρο στρίφωμα - Επισκέφτηκε την πατρίδα της (φώτο)

Δικαίωσε για άλλη μια φορά όσους τη θεωρούν μία από τις πιο κομψές γαλαζοαίματες του κόσμου

Μία κομψή βασίλισσα ανάμεσα σε βιρτουόζους. Η Λετίσια της Ισπανίας επισκέφτηκε την πατρίδα της το Οβιέδο της Ισπανίας για να παρακολουθήσει την τελετή έναρξης του θερινού κύκλου μαθημάτων στο Ίδρυμα της Διεθνούς Μουσικής Σχολής της Πριγκίπισσας των Αστουριών.

Αυτός ο θερινός κύκλος μαθημάτων, καθιερώθηκε τη δεκαετία του 1990  και με την πάροδο των χρόνων απέκτησε παγκόσμια φήμη , όπως και η σχολή. Τα μαθήματα διδάσκονται από καθηγητές που διδάσκουν σε διεθνώς αναγνωρισμένες σχολές  και από μερικούς από τους μεγαλύτερους μουσικούς του κόσμου.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους μικρούς μαθητές που φιλοδοξούν να είναι οι βιρτουόζοι του μέλλοντος να διδαχθούν από σπουδαίους δασκάλους, αναφέρει η Paris Match.

Η Λετίσια όπως κάθε χρόνο έδωσε το "παρών" στην τελετή έναρξης των μαθημάτων, δικαιώνοντας για μία ακόμη φορά όσους την θεωρούν μία από τις πιο καλοντυμένες γαλαζοαίματες της Ευρώπης.

Φόρεσε ένα υπέρκομψο φλόραλ , σμαραγδί φόρεμα με ασύμμετρο τελείωμα και λάστιχο στη μέση. Το συνδύασε με μπεζ ψηλοτάκουνες γόβες. Χαμογελαστή και ευδιάθετη φωτογραφήθηκε με τους μαθητές της σχολής και μίλησε μαζί τους.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ