Συγκινημένη η πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό στο γάμο του μοναχογιού της Λουί με την Marie - Στην εκκλησία που παντρεύτηκε η Γκρέις Κέλι η τελετή (φώτο)

Παραμυθένιος γάμος

 Ο γιος της πριγκίπισσας Στεφανί, και του πρώην συζύγου της Ντανιέλ Ντουκρουέ , Λουί,  παντρεύτηκε την αγαπημένη του  Marie Chevallier, εχθές Σάββατο 27 Ιουλίου, ύστερα από επτά χρόνια σχέσης. Ο γάμος έγινε στον καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου στο Μονακό , εκεί που η Γκρέις Κέλι, η γιαγιά του Λουί είχε παντρευτεί τον πρίγκιπα Ρενιέ.

Η επιλογή αυτής της εκκλησίας για το γάμο δεν έγινε τυχαία. Ο 26χρονος Λουί, 15ος στη σειρά διαδοχής στο θρόνο του Μονακό ήθελε νααποτίσει φόρο τιμής στον παπιού του, πρίγκιπα Ρενιέ. "Τη γιαγιά μου δεν την γνώρισα. Αλλά με τον παπού μου ήμουν ιδιαίτερα συνδεδεμένος και θα ήθελα να είναι εδώ", δήλωσε ο Λουί στο Hello Monaco.

Ο γάμος του πρίγκιπα Λουί με την Marie Chevallier, ήταν ο δεύτερος γάμος για το πριγκιπάτο του Μονακό αυτό το καλοκαίρι. Η Σαρλότ Κασιράγκι παντρεύτηκε τον Ιούνιο τον αγαπημένο της  Ντιμίτρι Ράσαμ.

Πριν από τη θρησκευτική τελετή προηγήθηκε ο πολιτικός γάμος του πρίγκιπα Λουί, στο παλάτι του Μονακό. Στον πολιτικό γάμο παρεβρέθηκε η βασιλική οικογένεια του Μονακό.


 

Για τον πολιτικό γάμο η νύφη φόρεσε ένα κομψό νυφικό της σχεδιάστριας  Rosa Clará, που εδρεύει στη Μπαρτσελόνα.  Για το θρησκευτικό γάμο η Marie Chevallier, φόρεσε ένα ρομαντικό νυφικό που σχεδιάστηκε από τον οίκο Atelier Boisanger και την Pauline Ducruet (Alter Design), αναφέρει το new my royals.com

Στο πριγκιπάτο του Μονακό οι εορτασμοί για το γάμο κράτησαν τρεις μέρες. Ιδιαίτερα συγκινημένη και χαρούμενη ήταν η πριγκίπισσα Στεφανί  Η μητέρα του γαμπρού ήταν συναισθηματικά φορτισμένη καθώς ο Λουί είναι το μοναδικό αγόρι της οικογένειας, και είχε λίγο άγχος για το γάμο του μοναχογιού της, αναφέρει η Paris Match.

Στο γάμο φυσικά ήταν και ο πατέρας του γαμπρού Ντανιέλ Ντουκρουέ , ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η σύζυγος του Σαρλίν και όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας του Μονακό.

Μετά τον πολιτικό γάμο του πρίγκιπα Λουί ακολούθησε το διάσημο Gala de la Croix-Rouge του Μονακό.

Ο Λουί και η Marie  γνωρίστηκαν επτά χρόνια πριν, όταν ήταν φοιτητές και αρραβωνιάστηκαν το 2018 μετά τη ρομαντική πρόταση του Λουί, δίπλα στη θάλασσα. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ