Πιο εντυπωσιακή από ποτέ η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό με σμαραγδί τουαλέτα & κάπα σε γκαλά στο πριγκιπάτο (φώτο)

Η πριγκίπισσα Σαρλίν & ο πρίγκιπας Αλβέρτος έκαναν όλα τα μάτια να στραφούν πάνω τους

Την Παρασκεύη το βράδυ, λίγο μετά τον πολιτικό γάμο , που προηγήθηκε του θρησκευτικού που έγινε το Σάββατο, του γιου της πριγκίπισσας Στεφανί του Μονακό,  Λουί Ντουκρουέ , με την αγαπημένη του Marie Chevallier, πραγματοποιήθηκε για 71η χρονιά  το διάσημο Gala de la Croix-Rouge του Μονακό.

Στο διάσημο γκαλά έδωσαν το παρών, όπως κάθε χρόνο διάσημα αστέρια από όλο τον κόσμο. Για τη λαμπερή δεξίωση περισσότερα από 25.000 άνθη είχαν τοποθετηθεί στην αριστοκρατική  salle des Etoiles du Rocher. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και η σύζυγος του, Σαρλίν, κατά την είσοδο τους στο γκαλά του Ερυθρού Σταυρού, έκαναν όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω τους.

 

 

 

 

Ο πρίγκιπας ήταν κομψότατος με κρεμ σακάκι το οποίο συνδύσασε με μαύρο παντελόνι , λευκό πουκάμισο και κόκκινο παπιγιόν. Η εντυπωσιακή πριγκίπισσα Σαρλίν φορούσε μια υπέροχη σμαραγδί τουαλέτα με κάπα του οίκου Marchesa Notte.

 

 

Την συνδύασε με χρυσά σκουλαρίκια και χρυσή clutch bag. Τα ξανθά μαλλιά της τα είχε χτενισμένα σε έναν πολύ κομψό κότσο.

 

 

Το γκαλά του Ερυθρού Σταυρού είναι διάσημη  παράδοση από τη δημιουργία του το 1948, υπό την αιγίδα του νεαρού τότε πρίγκιπα Ρενιέ  Δέκα χρόνια αργότερα, θα το αναλάβει η Γκρέις Κέλι και το 1983, θα είναι η σειρά του πρίγκιπα Αλβέρτου να  προεδρεύσει, αναφέρει η Paris Match.

 Το υποκατάστημα της Ένωσης του Monegasque είναι πολύ δραστήριο και χρηματοδοτεί μεγάλο αριθμό διεθνών δράσεων χάρη στα χρήματα συγκεντρώνονται από το γκαλά.

 

 

 

 

 

 

Στο φετινό γκαλά παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρώην μπασκετμπολίστας Tony Parker, με τη σύζυγό του Axelle, ο τραγουδιστής John Legend, η ηθοποιός Karin Viard και ο δημοσιογράφος Michel Drucker

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ