Πως ευχήθηκε η J.Lo στον άντρα της ζωής της για τα γενέθλια του; - Τραγουδώντας φυσικά (φώτο-βίντεο)

Του έκανε μια υπέροχη έκπληξη

Μόνο η απόλυτη Λατίνα σταρ  θα μπορούσε να σκεφτεί αυτόν τον τρόπο για να ευχηθεί στον αγαπημένο της χρόνια πολλά. Η Τζένιφερ Λόπεζ, βρίσκεται σε περιοδεία και τη συνοδεύει ο άντρας της ζωής της, ο Άλεξ Ροντρίγεζ. Το ερωτευμένο ζευγάρι μάλιστα έχει πολύ "κοντινά" γενέθλια.

Η διάσημη τραγουδίστρια έκλεισε τα 50 στις 24 Ιουλίου. Τρεις μέρες αργότερα στις 27 Ιουλίου ήταν η σειρά του 44χρονου Άλεξ να σβήσει τα κεριά στην τούρτα του και η αγαπημένη του, φρόντισε αυτό να γίνει με φαντασμαγορικό τρόπο.

Με ένα video στο Instagram, η απόλυτη show woman μας έδωσε μία γεύση από το πώς γιόρτασε τα γενέθλια του A.Rod: Σταμάτησε τη συναυλία της, έβαλε πάνω στη σκηνή μία τεράστια τούρτα με τον αριθμό 13 και ένα μπαστούνι του baseball από τούρτα, και άρχισε να τραγουδά μόνο για εκείνον. Μαζί της τραγουδούσαν και οι εκατοντάδες θαυμαστές της , στο κατάμεστο στάδιο στο Μαϊάμι.

Ο Άλεξ Ροντρίγεζ  συγκινήθηκε πολύ  από αυτή την ωραία έκπληξη. Χαμογέλασε στην αρχή έκπληκτος και στη συνέχεια χαιρέτησε όλα τα παιδιά και φίλησε την Τζένιφερ Λόπεζ. Όταν εκείνη του έδωσε το μικρόφωνο για να πει κάτι, γούρλωσε τα μάτια και έγνεψε αρνητικά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

WE LOVE YOU!!!!!!!!! ❤️???

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

Φυσικά ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι. Η Jennifer Lopez, ανέβασε στο instagram, βίντεο με στιγμιότυπα από τη βραδιά.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ