Με αεροπλάνα & βαπόρια.. Αεροπορική εταιρεία ακύρωσε την πτήση Μύκονος - Αθήνα - Οι επιβάτες ταξίδεψαν με πλοίο (φώτο)

Απίστευτη ταλαιπωρία για τους επιβάτες της Volotea που γύρισαν με το πλοίο ήταν γραμμής αντί της προγραμματισμένης πτήσης τους.

Απίστευτη ταλαιπωρία υπέστησαν επιβάτες πτήσεων της αεροπορικής εταιρίας Volotea. Τόσο στην πτήση Μύκονος-Αθήνα όσο και σ’ αυτήν από Αθήνα για Ρόδο έγιναν τραγελαφικά σκηνικά.

, Μύκονος: Οι επιβάτες της Volotea ειδοποιήθηκαν ότι δεν θα πετάξουν για Αθήνα αλλά θα βάλουν ρότα για Πειραιά με πλοίο της γραμμής!  Ειδικά στην πτήση της Μυκόνου, το αεροπλάνο, αφού δεν ήρθε ποτέ, μετατράπηκε σε… καράβι!

Περίπου 20 λεπτά πριν από την αναχώρησή τους, οι επιβάτες ειδοποιήθηκαν με γραπτό μήνυμα στα κινητά τους ότι τελικά δεν θα πετάξουν για Αθήνα αλλά θα βάλουν ρότα για Πειραιά με πλοίο της γραμμής!

Οι υπεύθυνοι της εταιρίας δεν έδωσαν περαιτέρω εξηγήσεις για την ματαίωση της πτήσης, αλλά ενημέρωσαν πως τους εξασφάλισαν εισιτήρια με το φέρι της γραμμής για σήμερα το πρωί. αναφέρει το Mykonos Voice

Οι επιβάτες, που στην πλειοψηφία τους ήταν αλλοδαποί τουρίστες κι έχασαν τις ανταποκρίσεις από το «Ελ. Βενιζέλος» μάταια προσπαθούσαν να βγάλουν για ώρες άκρη με τους υπεύθυνους της εταιρίας…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ