Θήκες και skins με αυθεντικά σχέδια Disney, Marvel & StarWars στην υπηρεσία Gtattoo από τον ΓΕΡΜΑΝΟ

 Επίσημη συνεργασία με Disney - Θήκες, miniskins για smartphones, tablets και gamingskins για controllers και gaming κονσόλες

Θήκες, skins και miniskins με αυθεντικά σχέδια Disney, Marvel & Star Wars φέρνει στους πελάτες του ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αποκλειστικά με την υπηρεσία GTattoo.

Οι πελάτες του ΓΕΡΜΑΝΟΥ μπορούν να διακοσμήσουν το smartphoneή το tabletτους με miniskin να προστατέψουν το smartphoneτους με θήκη temperedglassή TPU ή να ντύσουν το χειριστήριο και την gamingκονσόλα τους, με τους αγαπημένους τους ήρωεςαπό τηDisney, τη Marvel & το StarWars.

Με μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδαή online στο www.gtattoo.gr, οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν τη θήκη ή το skin (ειδικό αυτοκόλλητο ) που επιθυμούν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και μοντέλα/συσκευές, σε εξαιρετική ποιότητα και σε τιμές που ξεκινούν μόλις από 2,5€.

Με τις θήκες G-Tattoo,οι καταναλωτές μπορούν να προστατεύσουν την αγαπημένη τους συσκευήαπό φθορές και γρατζουνιές, δίνοντάς της παράλληλα ένα πρωτότυπο designμε ήρωες της Disney όπως ο Mickey και η Minnie, ο Kermit του Mappet Show, η Anna και η Elsa από το Frozen, οι Πειρατές της Καραϊβικής (PiratesOfTheCaribbean), αλλά και οιDarthVader και Chewbaca από το StarWars.

Οι λάτρεις των Avengers μπορούν να αποκτήσουνθήκη με τον Spiderman, τον Captain America, τον Iron Man, τον Hulk και τον Black Panther. Με τους αγαπημένους τους ήρωες μπορούν ακόμα να ντύσουν τα χειριστήρια και τις gamingκονσόλες τους.

Με την πρωτοποριακή υπηρεσία G-Tattoo, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο νεανικό κοινό, οι καταναλωτές μπορούν εύκολα και απλά να κάνουν πιο εντυπωσιακή τη συσκευή τους, με το δικό τους ξεχωριστό στυλ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ