Απαράδεκτος ο Μητροπολίτης Μόρφου για Serial Killer: Δεν θα μαραζώνουμε για 2 παιδιά που σκότωσε

«Δεν επιτρέπεται η Κύπρος να έχει τόσο ψηλό ποσοστό εκτρώσεων»....

 

Στις εκτρώσεις ρίχνει την ευθύνη για τις δολοφονίες που διέπραξε ο Νίκος Μεταξάς, ο Μητροπολίτης Μόρφου.

Σε νέο απόσπασμα της περιβόητης ομιλίας του, στην οποία είχε εξηγήσει πώς «δημιουργούνται» οι ομοφυλόφιλοι και τη «μυρωδιά» τους, ο Μόρφου εξέφρασε την άποψη ότι ο κύκλος των δολοφονιών δεν έχει κλείσει, καθώς στην κυπριακή κοινωνία αυξάνονται τα ποσοστά των εκτρώσεων.

«Είπα και αλλού. Δεν επιτρέπεται η Κύπρος να έχει τόσο υψηλό ποσοστό εκτρώσεων και να μαραζώνουμε για τα δύο παιδάκια που εσκότωσεν ο δολοφόνος. Ρε εσού έκαμες τρεις εκτρώσεις, τα μωρά σου, και τώρα υποκριτή και φαρισαίε κατακρίνεις τον Νικόλα; Και αυτό είναι σε πάρα πολλά σπίτια που έχει συμβεί, σε πάρα πολλές οικογένειες που έχει συμβεί η έκτρωση.

Δεν είναι κάτι μεμονωμένο. Μια χώρα που έχει τόσες εκτρώσεις και δολοφονούμε τα παιδιά μας, είναι δυνατόν να μην γεννήσει ένα τέτοιο δολοφόνο»;

Ο Μητροπολίτης Μόρφου συνέχισε λέγοντας ότι «Όσον αυξάνεται το ποσοστό των εκτρώσεων θα έχουμε τέτοια περιστατικά και τότε είναι που θα φανερώνεται η υποκρισία μας».

Ο Μητροπολίτης Μόρφου στάθηκε στο γεγονός ότι ο Μεταξάς εξομολογήθηκε, λέγοντας ότι «κάλεσε έναν φίλο μας πνευματικό, διακριτικό, συμπονετικό και πήγε και εξομολογήθηκε αναφέρει ο Πολίτης

Αυτό είναι που τιμά την Κύπρο». «Κάποιος θα πρέπει να διδάξει τώρα στον Νικόλα, ότι για όλες αυτές τις καημένες υπάρξεις που σκότωσε, ότι θα πρέπει να προσεύχεται για την καθεμιά ξεχωριστά», συνέχισε ο Μητροπολίτης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ