Made in Greece τα "Anastazio Jewellery": Χειροποίητα κοσμήματα με έμπνευση από την αρχαία Ελλάδα, τη φύση & τη γυναίκα

Υπέροχα, λαμπερά, αριστοκρατικά...

Anastazio Jewellery είναι ο ορισμός της κομψότητας και έχουν φτιαχτεί για να προσδώσουν λάμψη και να αναδείξουν κάθε μας εμφάνιση.

Ο άνθρωπος πίσω από αυτές τις περίτεχνες δημιουργίες είναι o Αναστάσιος Κωτσόπουλος και είναι ένας από τους πλέον ταλαντούχους κοσμηματοποιούς της νέας γενιάς της Ελλάδας. Ο Αναστάσιος μαθήτευσε δίπλα στον αδερφό του, Άγη. Από πολύ μικρή ηλικία πήγαινε στο εργαστήριό του και μάθαινε την τέχνη του αδαμαντοδέτη, μέχρι που όταν ενηλικιώθηκε άρχισε να την εξασκεί δίπλα του.

Αργότερα εμπλούτισε ακόμα περισσότερο τις γνώσεις του στην κατασκευή, αλλά και στο γυάλισμα του χειροποίητου κοσμήματος  δίπλα στους καλύτερους Έλληνες χρυσοχόους. Κάπως έτσι, αφού ένιωσε ότι είχε πλέον συγκεντρώσει όλη τη γνώση και τα εφόδια που χρειαζόταν αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό του brand και να κατασκευάζει ο ίδιος τα κοσμήματα που θα σχεδιάζει. 

 

Το "Anastazio Jewellery" δεν άργησε να γίνει πραγματικότητα και ο Αναστάσιος άρχισε αμέσως να ξεδιπλώνει το ταλέντο του δημιουργώντας τις δικές του συλλογές υπέρλαμπρων κοσμημάτων. Στις πιο εντυπωσιακές δημιουργίες του είναι και η κρεμαστή καρδιά Nude Love, τα σκουλαρίκια Fish of Gold, τα σκουλαρίκια Contrast και το κρεμαστό κόσμημα του Cosmos. Ξεκίνησε με 8 βασικά κομμάτια, τα οποία παρουσίασε σε κοσμηματοπωλεία στην Σαντορίνη με το όνειρο να κατακτήσει τη δική του ξεχωριστή θέση στον κόσμο των κοσμημάτων. Φυσικά το ταλέντο του δεν πέρασε απαρατήρητο.

 

Τα χειροποίητα κοσμήματα Anastazio τονίζουν τη θηλυκότητα. Τα σχέδια διαθέτουν περίπλοκες λεπτομέρειες και είναι όλα κομψά και αριστοκρατικά. Aγαπημένο υλικό ο χρυσός, αγαπημένο στυλ το κλασσικό και έμπνευση η ίδια η γυναίκα, αλλά και η Αρχαία Ελλάδα. Η τελευταία μάλιστα αποτελεί σταθερή και ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης.

 

Με βάση τη γεωμετρία, τις υφές και την έμπνευση από την ελληνική λαϊκή τέχνη, τα κοσμήματα του Anastazio πατούν στην παράδοση και επηρεάζονται από την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας. Μέσα από τα σχέδιά του, ο Anastazio μοιράζεται την αγάπη του για τα περίτεχνα κοσμήματα, που εμπνέονται από τους αρχαίους πολιτισμούς, τη φύση και τη γυναικεία σεξουαλικότητα.

 

 

 

Διαβάστε την συνέχεια στο MadeinGreece.news

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ