Ζώδια: Έρχονται μεγάλα πάθη, έρωτες και επανασυνδέσεις! Ανήκεις στους τυχερούς;

Hμερήσιες προβλέψεις...

Νέα Σελήνη σήμερα στο φλογερό Λιοντάρι και ξεκινά μία ανανεωτική και γεμάτη ευκαιρίες, περίοδο, για τους Πύρινους αλλά και τους Αέρινους του Ζωδιακού, κυρίως του 1ου δεκαημέρου! Ανοίγονται δρόμοι για χαρά, λάμψη, δημιουργικότητα, κέφι και πολύ έρωτα!

ΚΡΙΟΣ: Πετάξτε από πάνω σας ότι σας δημιουργεί βάρος, θλίψη ή αρχίζει να γίνεται στόχος της καθημερινότητάς σας. Δώστε τις πρέπουσες λύσεις σε αυτό που σας απασχολεί στη σχέση σας, ώστε να είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας για κάτι που αξίζει να έχετε δίπλα σας. Τα καινούρια άτομα που θα μπουν στη ζωή σας  θα σας βοηθήσουν να απαλλαχθείτε από συναισθηματικές αντιστάσεις, συνήθειες που σας εγκλωβίζουν και θα σας προσφέρουν ψυχική ανανέωση.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Κινηθείτε δραστήρια, δυναμικά και συναναστραφείτε με περισσότερους ανθρώπους που θα επιβεβαιώσουν την ερωτική σας φύση. Δε θα λείψουν όμως και άτομα από το παρελθόν που θα επιστρέψουν στη ζωή σας, βάζοντας σας στον πειρασμό να νοσταλγήσετε τις στιγμές που υπήρξαν μεταξύ σας. Η αναδρομή που θα κάνετε συγκρίνοντας το χτες με το σήμερα, ίσως σας οδηγήσει να συνειδητοποιήσετε πράγματα που δεν είχατε σκεφτεί, όπως το τι θέλετε ή δε θέλετε στο συναισθηματικό σας τομέα και σε αυτή τη φάση της ζωής σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε να επεκτείνετε τον κύκλο γνωριμιών σας και να δείτε με σύνεση τι ρόλο παίζουν οι άλλοι στη ζωή σας. Η συμπαράσταση, οι καλές ιδέες και η συντροφικότητα, είναι οι δρόμοι που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Η μέρα προσφέρετε για γνωριμίες. Στις επαγγελματικές σας σχέσεις τα σενάρια που θα παιχτούν γύρω σας θα είναι αρκετά. Αντί να πείτε δεν αντέχω, κάντε αισιόδοξες σκέψεις και πείτε στον εαυτό σας μπορώ. Με αυτόν τον τρόπο δε θα θέσετε σε κίνδυνο ούτε την καριέρα, ούτε την αισθηματική σας ζωή.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα χρήματα δε θα σας λείψουν, εάν κάνετε τους σωστούς υπολογισμούς. Αποφύγετε τις συνεργασίες και τα νέα ξεκινήματα. Εάν οι επιλογές είναι σωστές και αφορούν μακροχρόνια σταθερή εξέλιξη και όχι κάτι παροδικό, με λίγη καλή τύχη  θα αυξήσετε τα έσοδά σας. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά σε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν και δεν τα έχετε αξιολογήσει. Ίσως χρειαστεί να συνθηκολογήσετε, προκειμένου να αποφύγετε εμπόδια και δυσκολίες στα σχέδιά σας. Εάν δεν έχετε τις απαραίτητες βάσεις μην κάνετε ανοίγματα, γιατί θα απομακρυνθείτε από τους στόχους σας.

 

ΛΕΩΝ: Φερθείτε υπομονετικά και μη βιαστείτε να κουραστείτε γιατί έχετε και συνέχεια. Η γοητεία που θα εκπέμπετε βοηθάει να φλερτάρετε με τους πάντες και να νιώσετε δυνατές συγκινήσεις, ακριβώς όπως αυτές που είχατε κατά νου. Ετοιμαστείτε λοιπόν και μην αφήσετε κανέναν ασυγκίνητο στο πέρασμά σας. Στις μόνιμες αναζητήσεις είναι η σταθερότητα και η ασφάλεια. Φροντίστε να ανοιχτείτε περισσότερο, ώστε να μην πρέπει οι άλλοι να παίζουν τους μάντεις για να καταλάβουν τι ζητάτε. Αρκετά κοντά σας θα έρθουν και πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η σχέση με το σύντροφό σας θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα και ο ερωτισμός ανάμεσά σας θα είναι διάχυτος. Το σημείο που θα πρέπει να προσέξετε είναι το τι θα πείτε και που θα το πείτε, καθώς τα μεγάλα λόγια οδηγούν σε υποσχέσεις που δεν έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ή να φανείτε συνεπείς. Να είστε επιφυλακτικοί με συνεργάτες και φίλους που σας έχουν απογοητεύσει στο παρελθόν. Είστε αρκετά εύστροφοι ώστε να δίνετε λύσεις στον εαυτό σας, γι’ αυτό μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα στηριζόμενοι στα λόγια τρίτων.

 

ΖΥΓΟΣ: Ανεξάρτητα σε τι φάση της ζωής σας βρίσκεστε, πρέπει να καταλάβετε ότι οι επαναστάσεις δε σας βοηθούν να προχωρήσετε και ότι απλώς αυξάνουν τον πανικό της εσωτερικής σας μοναξιάς. Το ανικανοποίητο «εγώ» σας είναι ικανό να σας δημιουργήσει τόσα προβλήματα που θα καταστρέψουν ακόμα και τις σταθερές σας σχέσεις. Σκεφτείτε λογικά και διαλευκάνετε όλες τις αντιθέσεις σας πριν προχωρήσετε σε αποφάσεις και αν είστε ελεύθεροι μην ξαναγυρίσετε σε καταστάσεις που είναι ήδη φθαρμένες, μόνο και μόνο γιατί φοβάστε τη μοναξιά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με έντονη κοινωνική ζωή θα αποκομίσετε καινούριες γνωριμίες, αλλά πριν επενδύσετε σε έναν σύντροφο, φροντίστε να ελέγξετε αν σας ταιριάζει. Αν έχετε προβλήματα στη σχέση με το σύντροφό σας, πρέπει να αφοσιωθείτε σε αυτά και να βρείτε χρόνο για να κάνετε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης και με όλη την ειλικρίνεια που διαθέτετε. Κάντε μια αναδρομή στις εμπειρίες που έχετε αποκομίσει μέχρι τώρα και αν δείτε ότι τα πράγματα δε σας πηγαίνουν καλά, μην ξεσπάσετε στα άτομα της οικογένειάς σας, γιατί και εκεί το κλίμα θα είναι έντονο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διατηρήστε ένα καλό κλίμα και δώστε στον εαυτό σας αυτό που ζητά, ότι κι αν είναι, για να αποκλείσετε το ενδεχόμενο να βγουν στην επιφάνεια κάποιες ευαισθησίες που θα επηρεάσουν το αμυντικό σας σύστημα. Μην πιέζεστε και φορτώνεστε όλο και περισσότερες ευθύνες, χωρίς πρώτα να έχετε τακτοποιήσει τις ήδη εκκρεμότητες σας, γιατί αυτή η τακτική σας κουράζει όχι μόνο πνευματικά, αλλά και σωματικά. Επειδή θα καταφέρετε πολύ περισσότερα αν διατηρήσετε την υγεία σας σε άριστα επίπεδα, πετάξτε από πάνω σας κακές συνήθειες και αναζητήστε πιο υγιεινές ψυχολογικές διεξόδους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έπειτα από αρκετό διάστημα μοναξιάς και απομόνωσης επανέρχεστε δυναμικοί και ζωηροί, προκαλώντας σεισμούς στο πέρασμά σας. Νιώστε σίγουροι για τα ερωτικά σας σχέδια για να προχωρήσετε ακάθεκτοι. Μπορεί οι ανασφάλειες που σας κυριεύουν τον τελευταίο καιρό, να σας έχουν κάνει να μην έχετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας, όμως πρέπει να σταματήσετε άμεσα να υποτιμάτε τον εαυτό σας, γιατί ότι έγινε ανήκει στο παρελθόν και το μέλλον είναι μπροστά σας σύμφωνα με τον oroskopo

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ίσως το μοναδικό σας πρόβλημα να είναι το να εκφράσετε τα συναισθήματά σας ώστε να γίνουν κατανοητά, αλλά μην ανησυχείτε αφού αν είναι κάτι που πραγματικά το θέλετε θα βρείτε τρόπο να το πετύχετε. Βέβαια, σε περίπτωση που ακόμα δε νιώθετε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μια ουσιαστική σχέση και απλώς επιθυμείτε να περάσετε καλά, διαλέξτε ότι είναι πιο κοντά στα μέτρα σας για να μη σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσιες συναντήσεις. Κάντε αυτό που ξέρετε καλύτερα. Φλερτάρετε και απολαύστε το.

 

ΙΧΘΥΣ: Προσπαθήστε να μάθετε να εκφράζετε σωστά τα «θέλω» σας. Αφήστε τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις για άλλες περιστάσεις. Κάντε τα ταξίδια σας και αφεθείτε σε νέες γνωριμίες. Ακόμα και οι ανατροπές θα είναι για καλό σας. Οι έντονοι προβληματισμοί που είχατε πάνω στο συναισθηματικό σας τομέα, θα αρχίσουν σιγά- σιγά να ξεδιαλύνονται και έτσι κι αλλιώς θα αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να αναθεωρήσετε απαρχαιωμένες ιδέες που σας αφαιρούσαν την πολυτέλεια να ζείτε και να απολαμβάνετε τις χαρές του έρωτα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ