Σπύρος Σούλης: 5 boho σαλόνια που θα προκαλέσουν τον θαυμασμό σας

Υπέροχα tips...

 

Πολλοί είναι αυτοί που λατρεύουν το boho αλλά δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να το εντάξουν στη διακόσμηση του σπιτιού τους.

Αυτός είναι και ο λόγος που σας δείχνουμε τα παρακάτω 6 σαλόνια. Πάρτε όμορφες boho ιδέες διακόσμησης για να τις εφαρμόσετε στο δικό σας σαλόνι και κάντε το τον πιο boho χώρο του σπιτιού.

Το boho στιλ κάνει έναν χώρο να δείχνει πιο χαλαρός και χαρούμενος και επειδή αυτά τα δύο στοιχεία λείπουν από πολλούς στην καθημερινότητα θέλουν πολύ να τα βλέπουν να υπάρχουν στη διακόσμηση του σπιτιού τους.

Ρετρό αισθητική Ανακατέψτε την boho διακόσμηση με τα ρετρό στοιχεία. Η ρετρό διακόσμηση είναι ιδανική για το φθινόπωρο και η boho για το καλοκαίρι. Ένας συνδυασμός των δύο μπορεί να δημιουργήσει το τέλειο σπίτι. Βάλτε ιδιαίτερα διακοσμητικά καδράκια στους τοίχους σας και συνδυάστε τα με vintage καθρέφτες. Μια vintage πολυθρόνα με ένα boho μαξιλαράκι πάνω της μπορούν να δημιουργήσουν τι ιδανικό σκηνικό.

Ανακατέψτε την boho διακόσμηση με τα ρετρό στοιχεία.

Γήινες αποχρώσεις Είναι πολύ εύκολο να φέρετε το boho στιλ στην γήινη, μίνιμαλ Σκανδιναβική διακόσμηση. Απλά προσθέστε εξωτικά φυτά στον χώρο σας και boho στοιχεία (ένα ριχτάρι με χρώματα, διακοσμητικά μαξιλαράκια, ένα boho χαλί και ό,τι άλλο θέλετε) και απολαύστε τον πιο όμορφο χώρο.

Βάλτε γήινες αποχρώσεις στο σαλόνι σας.

Βάλτε το βελούδο στο παιχνίδι Το βελούδο είναι το τέλειο ύφασμα για το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Επιλέξτε, λοιπόν, έναν πράσινο ή μπλε βελούδινο καναπέ για ένα boho σαλόνι και απολαύστε το. Βάλτε και μερικά oversized γυτά στον χώρο ή και κάποιο χρυσό διακοσμητικό για να τονίσετε τον boho χαρακτήρα του σαλονιού.

Πολύ χρώμα Αν θέλετε να βάλετε πολύ χρώμα στο σαλόνι σας τότε εμπνευστείτε από το ουράνιο τόξο. Βάλτε πολύχρωμα διακοσμητικά μαξιλαράκια στο σαλόνι σας πάνω σε έναν καναπέ σε γήινο χρώμα και ανακτέψτε καρέκλες πολύχρωμες αλλά και σε μονόχρωμες γήινες αποχρώσεις.

Boho διάθεση Μεταμορφώστε ένα vintage δωμάτιο σε έναν πιο μοντέρνο χώρο βάζοντας boho διακοσμητικά και πολλά oversized φυτά σε αυτόν. Επιπλέον βάλτε ριχτάρια, μαξιλαράκια και κεριά και μετατρέψτε τον χώρο σας στον πιο cosy χώρο του σπιτιού σύμφωνα με το spirossoulis.

Βάλτε boho διακοσμητικά στον χώρο σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ