Boutique Cook’s Club City Beach Rhodes: Πολυτέλεια, άνεση & εξαιρετική ιταλική κουζίνα στο νέο ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες της Ρόδου - Ανοίγει αύριο!

Tην προσεχή Παρασκευή 2 Αυγούστου, στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, ανοίγει τις πόρτες του το μικρότερο ξενοδοχείο του ξενοδοχειακού brand Cook’s Club του Thomas Cook στον κόσμο.

Πρόκειται για το Boutique Cook’s Club City Beach Rhodes, το οποίο ανήκει στην εταιρεία του Κώου επιχειρηματία Γαβριήλ Καραθωμά!

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην πλατεία Κουντουριώτη (κοντά στο “Έλλη”) σε ένα από τα καλύτερα σημεία της πόλης μας και πρόσφατα περιήλθε στην ιδιοκτησία της εταιρείας Γαβριήλ Καραθωμάς Μονοπρόσωπη ΙΚΕ, οπότε και ξεκίνησε η ανακαίνιση για την αξιοποίησή του.

Περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 18 δωμάτια και το ύψος της επένδυσης έφθασε το 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως δήλωσε μιλώντας στη «Ροδιακή» ο κ. Καραθωμά είναι ένα μικρό boutique  ξενοδοχείο, το οποίο αποφάσισε να λειτουργήσει στο νησί μας, διεισδύοντας έτσι στην ξενοδοχειακή αγορά της Ρόδου και παράλληλα για να κάνει «διασπορά του επιχειρηματικού του ρίσκου» όπως ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά, ώστε «να μην τα έχουμε όλα σε ένα νησί».

Είναι το δεύτερο ξενοδοχείο Cook’s Club για τον κ. Καραθωμά αφού λειτουργεί ήδη ένα στην Κω – το More Meni Residence- και μάλιστα πηγαίνει – όπως ο ίδιος μας δηλώνει- πολύ καλά με πληρότητα κατά 95%.
Φυσικά το ξενοδοχείο στο νησί του Ιπποκράτη έχει σημαντικές διαφορές από αυτό στο νησί μας, καθώς εκείνο λειτουργεί μόνο σεζόν και διαθέτει 64 κλίνες.

Το Boutique Cook’s Club City Beach Rhodes είναι ένα ξενοδοχείο που απευθύνεται μόνο σε ενήλικες και είναι το μικρότερο ξενοδοχείο του ξενοδοχειακού brand Cook’s Club του Thomas Cook στον κόσμο, αφού συνήθως τέτοιου είδους μονάδες διαθέτουν 150-200 κλίνες.
 

Στην περίπτωση της Ρόδου, το ξενοδοχείο το οποίο θα λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους (12 μήνες), διαθέτει 18 μικρές σουίτες που θα παρέχουν ανέσεις όπως αυτές ενός ξενοδοχείου πέντε αστέρων. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τόσο το Ιταλικό εστιατόριο που θα λειτουργήσει στο ισόγειο του ξενοδοχείου, όσο και το roof garden στο οποίο θα προσφέρονται διάφορα ποτά και cocktails με φόντο το υπέροχο Ροδίτικο ηλιοβασίλεμα.

Στο εστιατόριο, το οποίο θα είναι ανοικτό εκτός από τους πελάτες του ξενοδοχείου για κατοίκους και επισκέπτες του νησιού, έχει αναλάβει ο γνωστός και διακεκριμένος σεφ Έκτορας Μποτρίνι, ενώ το roof garden θα είναι ανοικτό μόνο για τα μέλη του.

«Με τον τρόπο αυτό θέλουμε να προστατεύσουμε την ιδιωτικότητα των επισκεπτών του ξενοδοχείου μας» εξηγεί ο κ. Καραθωμάς.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το ξενοδοχείο απευθύνεται σε μία πιο νέα γενιά τουριστών και πως η ιδιαιτερότητά του βασίζεται πάρα πολύ στη διακόσμησή του αλλά και στη φιλοσοφία του σέρβις.

Όπως μας εξηγεί ο κ. Γαβριήλ Καραθωμάς, «το σέρβις μας δεν είναι απρόσωπο είναι ένα «cour service» όπως θα το λέγαμε, στο οποίο προσεγγίζουμε τον πελάτη με πάρα πολύ φιλικότητα και χωρίς να υπάρχει κάτι το οποίο να είναι «formal», δηλαδή τυποποιημένο.

Ο κ. Καραθωμάς εξέφρασε την αισιοδοξία ότι και αυτή η επιχειρηματική του κίνηση θα πάει πολύ καλά, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να ακολουθήσουν και άλλες.

«Θεωρώ ότι είναι μία κίνηση να γνωρίσω εγώ το νησί, να με γνωρίσουν και οι Ροδίτες και να δούμε τι μπορούμε άλλο, πώς μπορούμε να εξελιχθούμε στον τουρισμό και τι καινούριο μπορούμε να φέρουμε στο νησί της Ρόδου» είπε χαρακτηριστικά.

Boutique Cook’s Club City Beach Rhodes / Facebook / Instagram

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ