Μαδαγασκάρη: 19χρονη φοιτήτρια του Κέμπριτζ έπεσε από το αεροπλάνο κάνοντας διακοπές - Δεν έχει εντοπιστεί η σορός της

Η φοιτήτρια του Πανεπστημίου του Κέμπριτζ βρισκόταν σε εκπαιδευτικό ταξίδι 

Άσχημο παιχνίδι επιφύλασσε η μοίρα για τη 19χρονη φοιτήτρια Φυσικών Επιστημών στο Κέμπριτζ, Alana Cutland, η οποία έχασε τη ζωή της πέφτοντας από αεροπλάνο κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής εκδρομής στην Μαδαγασκάρη.

Συγκεκριμένα, η Alana Cutland, είχε επιβιβαστεί σε ένα μικρό, ελαφρύ αεροσκάφος τύπου Τσέσνα, ωστόσο έπεσε από αυτό, περίπου 10 λεπτά μετά την απογείωσή του. 

Τον θάνατό της επιβεβαίωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας.

Το δυστύχημα σημειώθηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα, σε πτήση πάνω από τη σαβάνα της Μαδαγασκάρης.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες αυτού του πρωτοφανούς δυστυχήματος αλλά, όπως μεταδίδει η Telegraph, η αστυνομία δεν φαίνεται να έχει συλλάβει κάποιον από το πλήρωμα ή τους υπόλοιπους επιβάτες για τον θάνατο της 19χρονης. 

Η Κάτλαντ σπούδαζε στο Κέιμπριτζ Φυσικές Επιστήμες και, σύμφωνα με την οικογένειά της, είχε αναλάβει την πρακτική στο απομακρυσμένο νησί για να ενισχύσει τις σπουδές της

«Η κόρη μας ήταν μια ευφυής, ανεξάρτητη νέα γυναίκα (...) μια χορεύτρια με δίψα να ανακαλύψει τον κόσμο», έγραψαν στην ανακοίνωσή τους οι οικείοι της. 

«Η Αλάνα άρπαζε κάθε ευκαιρία που της προσφερόταν με ενθουσιασμό και διάθεση για περιπέτεια, αναζητώντας να εμπλουτίσει τις γνώσεις της και τις εμπειρίες της. Είχε ξεκινήσει την επόμενη φάση της εκπαίδευσής της με αυτή την πρακτική άσκηση στη Μαδαγασκάρη». 

Άντρες της τοπικής αστυνομίας και των δυνάμεων διάσωσης καταβάλουν προσπάθειες για να εντοπίσουν το σώμα της φοιτήτριας, ωστόσο εκφράζονται φόβοι πως τελικά δεν θα τα καταφέρουν, καθώς το σημείο στο οποίο έπεσε, είναι γεμάτα με σαρκοφάγα άγρια ζώα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ