Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην κορυφή! - Στο νούμερο 5 της παγκόσμιας κατάταξης για πρώτη φορά (βίντεο)

Ο σπουδαίος Έλληνας τενίστας συνεχίζει να γράφει ιστορία

Οι Έλληνες αθλητές του τένις δεν σταματούν να μας κάνουν υπερήφανους με τις νίκες και τις διακρίσεις που κερδίζουν. η Μαρία Σάκκαρη με σπουδαία ανατροπή επί του Νο7 της Ελίνα Σβιτολίνα θα πάρει την πρόκριση για τους "4" στο τουρνουά στο Σαν Χοσέ 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Citi Open. Ο σπουδαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε με 7-5, 6-0 του Μπενουά Περ σε 74 λεπτά. Ετσι, θα ακολουθήσει ένας «ελληνικός εμφύλιος» στο τουρνουά της Ουάσινγκτον. Επόμενος αντίπαλος του Τσιτσιπά είναι ο Νικ Κύργιος, αφού ο Ελληνοαυστραλός κέρδισε με 2-0 σετ (3-6, 3-6) τον Νόρμπερτ Γκόμπος. Ο Τσιτσιπάς με τον Κύργιο έπαιξαν μαζί στο διπλό πριν από λίγες ημέρες, στο Citi Open.

Η πρόκριση του Στέφανου Τσιτσιπά σημαίνει ότι τη Δευτέρα θα περάσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στην παγκόσμια κατάταξη και ότι θα ανέβει στο Νο5 του κόσμου!

«Μόλις βρεθείς σε μια συγκεκριμένη θέση για πολύ καιρό, πραγματικά λαχταράς περισσότερα. Είμαι χαρούμενος με αυτή τη θέση. Για κάποιους μπορεί να μη σημαίνει πολλά, αλλά για εμένα σημαίνει, γιατί πίσω από αυτό είναι σκληρή δουλειά», δήλωσε ο Τσιτσιπάς, που ανέβηκε μια θέση ψηλότερα.
 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ