"Συγνώμη που δεν σε έφερα σπίτι" - Συγκλονίζει ο πατέρας της 8χρονης που πνίγηκε σε πισίνα στην Κρήτη

Κηδεύτηκε η 8χρονη που πνίγηκε σε πισίνα στην Χερσόνησο

Το τελευταίο αντίο στην 8χρονη Ναάμ που πνίγηκε σε πισίνα στην Χερσόνησο είπαν το απόγευμα της Παρασκευής στο νεκροταφείο Γιάκρον στο Τελ Αβιβ, οικογένεια, συγγενείς και φίλοι.

Συντετριμμένος ο πατέρας της μικρής ψέλισε «συγγνώμη που δεν σε έφερα πίσω στο σπίτι» απευθυνόμενος στην νεκρή κόρη του.

«Είναι μια πραγματική τραγωδία. Λυπάμαι, που δεν κατάφερα να σε φέρω πίσω στο σπίτι. Ζητώ από τις εταιρείες που οργανώνουν τα πακέτα διακοπών να ελέγχουν πρώτα τα μέτρα ασφαλείας, διότι δεν έχει νόημα σε ένα πάρκο ψυχαγωγίας όπου υπάρχουν χιλιάδες οικογένειες με παιδιά να μην υπάρχει ναυαγοσώστης, ιατρικός εξοπλισμός και προσωπικό πρώτων βοηθειών», είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το Creta Live

Αποκαλυπτική είναι η μαρτυρία πελάτη του ξενοδοχείου και αυτόπτη της τραγωδίας που τονίζει πως δεν υπήρχε στο σημείο ναυαγοσώστης. «Είναι πάρα πολλές πισίνες εδώ και πολλές νεροτσουλήθρες αλλά δεν υπάρχει κανένας ναυαγοσώστης. Χρειάστηκε να περάσουν 20 λεπτά για να έρθει να βοηθήσει κάποιος και 40 λεπτά για να εκκενώσουν το χώρο. Άκουσα ότι ο διευθυντής του ξενοδοχείου αφήστε τους υπαλλήλους να ασχοληθούν με την κατάσταση. Μου είπαν ότι έφυγε τρέχοντας και οι άνθρωποι τον έβλεπαν».

«Το παιδί κατέβηκε από την νεροτσουλήθρα ενώ φορούσε αναπνευστήρα και όσοι βρίσκονταν δίπλα της θεωρούσαν πως κολυμπούσε ή θα βουτούσε μέσα στην πισίνα. Κατάλαβαν ότι κάτι κακό συμβαίνει όταν πλέον άρχισε να βουλιάζει», τόνισε συγγενής της 8χρονης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ