Το dress code της Μαρέβας Μητσοτάκη στην Κάρπαθο - Μέχρι και στιβάνια έβαλε (φώτο)

Η σύζυγος του πρωθυπουργού απόλαυσε την θερμή φιλοξενία των κατοίκων

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι κάτοικοι της Κάρπαθου στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην σύζυγο του Μαρέβα. Η περιοδεία του πρωθυπουργού στα χωριά του νησιού άρχισε χθες το απόγευμα από τις Μενετές, συνεχίστηκε στα Σπόα και ολοκληρώθηκε στην Όλυμπο με μαντινάδες και παραδοσιακούς χορούς.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδέχτηκε την πρόσκληση των κατοίκων στα Σπόα και την Όλυμπο της Καρπάθου να χορέψει μαζί τους. 

Η Μαρέβα Μητσοτάκη φαίνεται ότι απόλαυσε την ζεστή φιλοξενία του νησιού και πέρασε όμορφα με τους κατοίκους. Χόρεψε παραδοσιακούς χορούς και δεν έχασε την ευκαιρία να φορέσει ακόμα και τα παραδοσιακά παπούτσια της Καρπάθου τα στιβάνια.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού ανέβασε στο Instagram πολλές φωτογραφίες από την επίσκεψη της στην Κάρπαθο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Karpathos island, Stivania traditional boots made by hand. Excitement! #zeusndione #zeusndioneinspiration #zeusndionetravels #tradition #greece #karpathos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeus+Δione (@zeusndione) στις

Λαμπερή, κομψή και χαμογελαστή με ένα υπέροχο κίτρινο, μακρύ καφτάνι, συνομίλησε με τους κατοίκους του νησιού  και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Μάλιστα όπως αναφέρει στη λεζάντα των φωτογραφιών που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, τα καταπληκτικά στιβάνια που τόσο πολύ της άρεσαν, ήταν δώρο , μίας κυρίας του νησιού. 

 

"Οι ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί συνδέουν το παρελθόν και την ιστορία με τη σύγχρονη πραγματικότητα. Διδάσκουν σπουδαίες αξίες σε όλους μας, κυρίως όμως τη συλλογικότητα καθώς ο ένας στηρίζει τον άλλον και στηρίζεται απ' αυτόν!", έγραψε η Μαρέβα Μητσοτάκη στη λεζάντα των φωτογραφιών που τη δείχνουν να χορεύει παραδοσιακούς χορούς της Καρπάθου.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ