Μόνο στο Eirinika: Πως 4 πολυμήχανοι Έλληνες γέμισαν ελληνικά ''φιλέματα'' τις Βρυξέλλες - Philema ονόμασαν το εστιατόριο παντοπωλείο τους που σύντομα θα δούμε και στο Άμστερνταμ και στην Κοπεγχάγη!

Μια ομάδα Ελλήνων Μηχανικών-Επιχειρηματιών από το Ρέθυμνο και τον Βόλο δημιουργούν: Η ομάδα των τολμηρών αποτελείται από τους Γιώργος Βασιλάκη, Δημήτρη Γ. Μαλαμούλη, Δημήτρη Δ. Μαλαμούλη και Σταυρούλα Μαλαμούλη.

Μια ομάδα Ελλήνων Μηχανικών-Επιχειρηματιών από το Ρέθυμνο και τον Βόλο δημιουργούν: Η ομάδα των τολμηρών αποτελείται από τους Γιώργος Βασιλάκη, Δημήτρη Γ. Μαλαμούλη, Δημήτρη Δ. Μαλαμούλη και Σταυρούλα Μαλαμούλη.

Μια αλυσίδα σύχρονων ελληνικών παντοπωλείων και ... όχι μόνο σε ευρωπαικές πόλεις, αρχικά στις Βρυξέλλες, την Μητρόπολη πολιτικής, οικονομικής και πολιτιστικής δρασηριότητας

Συνάντησα στο Ρέθυμνο τον Γιώργο Βασιλάκη και επί 3 ώρες μου μίλαγε με πάθος για το Philema που συνδημιούργησε με τους Μαλαμούληδες και την μεγάλη αγάπη με την οποία οι οι ξένοι που ζουν στην πολυπολιτισμική πρωτεύουσα της Ευρώπης, τις Βρυξέλλες αγκάλιασαν το δημιούργημα τους. Σύντομα θα φιλοξενήσουμε συνέντευξη των 4 τολμηρών που ζουν μεταξύ Βρυξελλών, Βόλου και Ρεθύμνου και έχουν πια επαγγελματική τους έδρα τις Βρυξέλλες μεταφέροντας εκεί την αφρόκρεμα των ελληνικών προιόντων και μαγειρεύοντας μαμαδίστικα. Πάρτε μία πρώτη γεύση. Ειρήνη Νικολοπούλου


Στη συνέχεια στο Αμστερνταμ και στη Κοπεγχαγη



Σκοπός τους είναι να αναπτυχθούν χώροι εστίασης, όπου οι εκάστοτε ευρωπαίοι πολίτες θα μπορούν να αγοράζουν, να γεύονται και εκπαιδεύονται στα ποιοτικά ελληνικά τοπικά προϊόντα, βιώνοντας ταυτόχρονα στοιχεία και δρώμενα της σύγχρονης Ελληνικές πολιτιστικής κουλτούρας.



Στρατηγική

Η μύηση/επαφή των πελατών στην ποιοτική υπεροχή και στην γευστική ιδιαιτερότητα των προίόντων μας μέσα στο εστιατόριο/δοκιμαστήριο που θα υπάρχει στο παντοπωλείο, στο οποίο ο πελάτης θα γεύεται φαγητό και ποτό που έχει προετοιμαστεί αποκλειστικά με προϊόντα που πωλούνται σε αυτό.

Η σύνδεση των πελατών με την Ελληνική Σύγχρονη Πολιτιστική Κουλτούρα

Η ανάδειξη της άλλης Ελλάδας, του φωτός, των ανθρώπων, της φιλοξενείας

"Σας κανουμε τραπέζι στο σπίτι μας'

Αυτή την Κυριακή έχουμε Κρητικό Τραπέζι

Σύντομα θα έχουμε νεότερα για το Philema (http://philema.com)








Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ