Λίλα & Αλεξία Λαλαούνη : Οι αριστοκρατικές εγγονές του αείμνηστου κοσμηματοπώλη φορούν τα περίφημα χρυσά περιδέραια,σκουλαρίκια & δακτυλίδια του παππού τους (φώτο)

Πολύτιμα έργα τέχνης που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει στη συλλογή της

Με μια ιστορία που ξεκινάει πριν από τη δεκαετία του 60 ο οίκος Ηλία Λαλαούνη δημιουργεί τα εμβληματικά πολυτελή κοσμήματα που έχουν αγαπηθεί από πολλές διάσημες κυρίες, όπως η Τζάκι Κένεντι - Ωνάση η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, η Μπάρμπρα Στρέισαντ και η  Σαρλίζ Θερόν.

 

 

 

 

Εμπνευσμένα από τις τέχνες διαφορετικών πολιτισμών σε όλο τον κόσμο, από τη φύση και την τεχνολογία, τα κοσμήματα που αντικατοπτρίζουν το καλό γούστο και τη φινέτσα των γυναικών που τα φορούν, έκαναν το brand Λαλαούνης διάσημο σε όλο τον κόσμο.Ταλαντούχοι σχεδιαστές δημιουργούν για τον οίκο συλλογές κοσμημάτων που έχουν φανατικό κοινό.

 

 

 

 

Είναι παράδοση στον οίκο Λαλαούνη τα κοσμήματα που δημιουργεί να τα φοράνε και να τα διαφημίζουν στα έντυπα και στα Social Media, οι κυρίες της οικογένειας.

 

 

 

 

Οι δύο όμορφες και αριστοκρατικές εγγονές του Ηλία Λαλαούνη η Λίλα και η Αλεξία, φοράνε τις εκπληκτικές νέες δημιουργίες του οίκου και οι φωτογραφίες ανέβηκαν στην επίσημη σελίδα του κοσμηματοπωλείου στο Instagram.

 

 

 

 

Υπέροχα , φίνα, βραχιόλια, κολιέ, δακτυλίδια, φτιαγμένα από χρυσό , πολύτιμους λίθους και διαμάντια . Πολύτιμα έργα τέχνης που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει στη συλλογή της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New Year, New Look✨✨With her natural grace Lila Boutari Lalaouni captivates in our latest campaign✨ #LALAoUNIS #loveGold #FineJewelry

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ilias LALAoUNIS (@iliaslalaounis) στις

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ