Παιδιά δείτε το βίντεο με την εκθαμβωτική Λορίν Μπακόλ να καπνίζει πριν κόψετε το τσιγάρο οριστικά

Μία σπάνια σκηνή από την ταινία που έκανε την Μπακόλ μία από τις πιο διάσημες και δημοφιλείς σταρ του Χόλιγουντ

Υπήρξε μία από τις πιο διάσημες και γοητευτικές σταρ της μεγάλης οθόνης. "Σήμα κατατεθέν" της Λορίν Μπακόλ το σαγηνευτικό βλέμμα και η βραχνή θελκτική φωνή της. Με το απαράμμιλο στυλ της έγινε ίνδαλμα της μόδας κατά τη δεκαετία του 1940.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών για την ταινία Να έχεις και να μην έχεις (1944) ήταν νευρική, έτσι για να ελαχιστοποιήσει το τραύλισμά της, πίεζε το σαγόνι στο στήθος και για να κοιτά την κάμερα έστρεφε τα μάτια προς τα πάνω. Το εφέ έμεινε γνωστό ως «Το Βλέμμα», το σήμα κατατεθέν της ηθοποιού. Η ερμηνεία της στην εν λόγω ταινία θεωρείται ένα από τα δυναμικότερα ντεμπούτα στην ιστορία του κινηματογράφου.

Συμπρωταγωνιστής της στην ταινία είναι ο Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ, σύζυγος τότε της ηθοποιού Μάγιο Μέτχοτ. Λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη των γυρισμάτων η Μπακόλ και ο Μπόγκαρτ κάνουν δεσμό. Παντρεύτηκαν στις 21 Μαΐου του 1945.

Εκείνη ήταν 20 και εκείνος 45. Το εκπληκτικό βίντεο που ανέβασε στο Instagram η σελίδα MsLauren Bacall , βλέπετε μία σκηνή στην οποία η Μπακόλ και ο Μπόγκαρτ συζητούν για τα άλογα. Η σκηνή προστέθηκε στην ταινία ένα χρόνο μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της, σε μια προσπάθεια να εμπλουτίσουν το φιλμ με τα στοιχεία εκείνα που έκαναν αργότερα την Λορίν Μπακόλ μία από τις πιο δημοφιλείς σταρ του Χόλιγουντ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ