"Όσο περισσότερο σε πληγώνουν - τόσο πιο σπουδαίος είσαι": Ο Κέβιν Σπέισι στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση διαβάζει ένα ποίημα.. με νόημα (φώτο-βίντεο)

Μετά την απαλλαγή του από εισαγγελέα της Μασαχουσέτης για τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης

Ο Κέβιν Σπέισι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση δύο εβδομάδες αφότου ο ένας εισαγγελέας στη Μασαχουσέτη απέρριψε τις κατηγορίες εναντίον του για σεξουαλικές επιθέσεις. 

Ο γνωστός ηθοποιός που γιόρτασε τα 60α του γενέθλια το περασμένο Σαββατοκύριακο την Παρασκευή, επισκέφτηκε ένα μουσείο στη Ρώμη, όπου προς έκπληξη πολλών, απήγγειλε ένα ποίημα του Γκαμπριέλ Τίντι 

Ο πρωταγωνιστής του American Beauty, ενθουσίασε όσους βρίσκονταν στο  Palazzo Massimo όταν στάθηκε μπροστά σε ένα άγαλμα του 4ου αιώνα και άρχισε να απαγγέλει τους στίχους του Ιταλού ποιητή και συγγραφέα.

Ο  Κέβιν Σπέισι που είδε την επαγγελματική και προσωπική του ζωή να καταρρέουν το 2017 μετά από μία σειρά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις, εμφανίστηκε δίπλα στον Μποξέρ στο Εθνικό Ρωμαϊκό Μουσείο και απήγγειλε το ομώνυμο ποίημα του Τίντι, που αναφέρεται σε έναν ματωμένο μποξέρ που στέκεται στην άκρη του ρινγκ ενθυμούμενος τις περασμένες δόξες του.

Το ποίημα περιγράφει τη ζωή ενός διωκόμενου δημόσιου προσώπου , το οποίο τα πλήθη "χτυπούν" και προσπαθούν να το "ρίξουν" ενώ απολαμβάνουν τον πόνο του

"Όσο περισσότερο σε πληγώνουν, τόσο πιο σπουδαίος είσαι", διάβασε ο Σπέισι, σύμφωνα με την Daily Mail.

«Ταρακούνησα τη χώρα, έκανα τις αρένες να δονούνται, έσκισα σε κομμάτια τους αντιπάλους μου», συνέχισε. «Φώτισα το σκότος, συνέλλεξα προσβολές, προκάλεσα το χειροκρότημα. Δεν ήξεραν πώς να το κάνουν αυτό. Κανένας από εσάς. Από την άλλη, η ζωή δεν είναι τρομακτική για όσους δεν πήραν ένα ρίσκο».

Οι δικαστικές περιπέτειες του Κέβιν Σπέισι δεν τελείωσαν, παρά το γεγονός ότι ο εισαγγελέας της Μασαχουσέτης τον απάλλαξε από τις κατηγορίες. Ο πρώην πρωταγωνιστής του House of Cards, αντιμετωπίζει έρευνα στο Λος Άντζελες και στο Λονδίνο για αρκετές κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης και πρόκειται να γίνει Ομοσπονδιακή δίκη στην οποία θα εξεταστεί η καταγγελία μίας μασέρ ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ