Να τι αποκαλύπτει η στάση του ύπνου σας για την προσωπικότητα σας αλλά & για τη σχέση σας (φώτο)

Πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα

Γνωρίζατε ότι η στάση στον ύπνο σας δείχνει κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία τόσο για εσάς όσο και για τη σχέση σας; Βρήκαμε δύο απλά τεστ που μπορούν να αποκαλύψουν πολλά για το ποιος/ποια είστε. Είναι ένας πολύ απλός και σαφής τρόπος. Κοιτάξτε τις παρακάτω φωτογραφίες και επιλέξτε τη στάση στην οποία πιστεύετε ότι κοιμάστε τις περισσότερες φορές.

Τι αποκαλύπτει η στάση ύπνου για την προσωπικότητά σας

1. Αν δεν μπορείτε να αποκοιμηθείτε χωρίς να ενώνετε τα γόνατά σας ενώ ξαπλώνετε στη μια πλευρά σας, τότε είστε ένα ήρεμο και αξιόπιστο άτομο. Δεν είναι εύκολο για κάποιον να σας προσβάλλει και δε φοβάστε για το μέλλον. Χαμογελάτε ακόμα και τα πιο μουντά χειμωνιάτικα πρωινά και μπορείτε να προσαρμοστείτε χωρίς προβλήματα σε σχεδόν κάθε αλλαγή που επέρχεται στη ζωή σας. Όσοι κοιμούνται με αυτό τον τρόπο, είναι καλόβολα, κοινωνικά άτομα που νιώθουν άνετα με τον κόσμο και εμπιστεύονται τους ξένους.

2. Αν κυρίως κοιμάστε σε εμβρυική στάση, τότε συχνά νιώθετε την ανάγκη να σας προστατεύσουν, να σας καταλάβουν και να συμπάσχουν μαζί σας. Με το να βολεύεστε σε αυτή τη στάση κουλουριάζοντας, προσπαθείτε να αποκοπείτε από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στον πραγματικό και καθημερινό κόσμο.

Εκείνοι που χρησιμοποιούν αυτή τη στάση,φαίνονται σκληροί προς τα έξω αλλά είναι ευαίσθητοι στην καρδιά. Μπορεί να είναι ντροπαλοί όταν πρωτοσυναντούν κάποιον, αλλά σύντομα χαλαρώνουν. Η τέλεια εκτόνωση των ταλέντων και του δυναμικού σας θα ήταν η ζωγραφική, ο χορός ή η συγγραφή.

3. Αν βολεύεστε κυρίως μπρούμυτα με τα χέρια και τα πόδια απλωμένα, τότε είστε μια ηγετική φιγούρα. Είστε παρορμητικός/η και παίρνετε την πρωτοβουλία. Θέλετε να διαφυλάττετε την τάξη τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή. Το πιθανότερο είναι ότι προτιμάτε να σχεδιάζετε τα πάντα εκ των προτέρων και δεν είστε φαν των εκπλήξεων. Η ικανότητα επιμονής και η αίσθηση ευθύνης σας βοηθούν να πετύχετε αυτό που θέλετε.  Όσοι κοιμούνται έτσι, είναι συνήθως εξωστρεφείς και παράτολμοι αλλά στο παρασκήνιο μπορεί να είναι νευρικοί, ενώ δεν τους αρέσει γενικά η κριτική.

4. Αν κοιμάστε κυρίως ανάσκελα, τότε το πιο πιθανό είναι ότι είστε ένα θετικό άτομο που αγαπά τη ζωή, που είναι συνηθισμένο να αποτελεί το κέντρο της προσοχής και που απολαμβάνει μια καλή συντροφιά. Εργάζεστε επίμονα και συνεχώς, αλλά σε λογικά πλαίσια, προτιμώντας να λέτε πάντα τα πράγματα όπως είναι.

Οι άνθρωποι που κοιμούνται σε αυτή τη στάση συχνά έχουν ισχυρή προσωπικότητα. Τα άτομα που κοιμούνται έτσι κάνουν καλούς φίλους, διότι είναι πάντα έτοιμοι να ακούσουν τους άλλους και προσφέρουν βοήθεια όταν χρειάζεται. Γενικά δεν τους αρέσει να είναι το κέντρο της προσοχής.

5. Αν βολεύεστε περισσότερο σε στάση στρατιώτη σε προσοχή, δηλαδή ανάσκελα και με τα χέρια κολλημένα στα πλευρά σας, τότε πιθανώς να είστε ένα ευπροσάρμοστο άτομο, που γνωρίζει ακριβώς ποιοι είναι οι στόχοι στη ζωή του και είστε ανυποχώρητος/η μέχρι να τους καταφέρετε. Μπορεί να είστε αυστηροί, απαιτητικοί και σχολαστικοί, αλλά κυρίως απαιτείτε από τον ίδιο τον εαυτό σας και όχι τόσο από τους άλλους. Οι άνθρωποι που κοιμούνται σε αυτή τη θέση είναι γενικά ήσυχοι και συγκρατημένοι. Δεν τους αρέσει η φασαρία και θέτουν τόσο στον εαυτό τους όσο και στους άλλους υψηλά πρότυπα.

6. Αν κοιμάστε κυρίως μπρούμυτα, με το ένα πόδι λυγισμένο ψηλά, τότε είναι πιο πιθανό να έχετε μια απρόβλεπτη προσωπικότητα, που συχνά έλκεται από όλα τα είδη περιπέτειας, ενώ η διάθεση σας μπορεί να αλλάζει τόσο γρήγορα που στο τέλος συγχύζει και μπερδεύει τους γύρω σας. Πολύ συχνά, δυσκολεύεστε να αποφασίσετε. Συνολικά στην εργασία σας και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις βέβαια, ψάχνετε την σταθερότητα και την ηρεμία.

Και αν κοιμάστε σε διαφορετικές στάσεις και δεν προτιμάτε τόσο μόνο μια, τότε αυτό αποτελεί σημάδι του ότι έχετε μια πολύπλευρη και σύνθετη προσωπικότητα, που τα βαθύτερα χαρακτηριστικά της δεν έχετε αποκρυπτογραφήσει ούτε εσείς ακόμα, αναφέρει το truelife.gr

Τι αποκαλύπτει η στάση ύπνου για τη σχέση σας

Η παρακάτω ανάλυση βασίζεται στην έρευνα του ψυχιάτρου Samuel Dunkell, η οποία δημοσιεύτηκε στο περιοδικό  Edinburgh International Science Festival. Στην έρευνα χρησιμοποιήθηκαν πάνω από 500 ζευγάρια και τα συμπεράσματα ήταν τα παρακάτω:

Οι σύντροφοι που κοιμούνται σε απόσταση μικρότερη των 2,54 εκατοστών έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να είναι ευτυχισμένοι μαζί, σε σχέση με εκείνους που διατηρούν ένα… κενό κάτω από τα κλινοσκεπάσματα μεγαλύτερο των 76 εκατοστών, υποστηρίζουν οι ερευνητές.

Επίσης, τα ζευγάρια που φροντίζουν ώστε να έχουν κάποια σωματική επαφή (π.χ. άγγιγμα) κατά τη διάρκεια του ύπνου τους, είναι πιο χαρούμενα από εκείνα που δεν αγγίζονται παρά μόνο όταν σηκωθούν από το κρεβάτι το πρωί.

Σύμφωνα με την ίδια μελέτη, την οποία παρουσίασε η Daily Mail, το 42% των ζευγαριών κοιμούνται πλάτη με πλάτη, το 31% κοιτάζουν προς την ίδια κατεύθυνση και μόλις ένα 4% αντικριστά ο ένας με τον άλλο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ