Θα πέθαινε η κομμώτρια αν έμπαινε στο αεροπλάνο - Είχε βάλει με εγχείρηση στο πόδι της ένα κιλό κοκαΐνη (φώτο- βίντεο)

Σόκαρε ακόμα και τους αστυνομικούς

Ένας τυπικός έλεγχος που ξεκίνησε από την πρόθεση των αστυνομικών να βοηθήσουν την 42χρονη κομμώτρια που έδειχνε να πονάει αποκάλυψε μία απίστευτη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών. Η 42χρονη γυναίκα έφτασε στο διεθνές αεροδρόμιο Ελ Ντοράντο στη Μπογκοτά με μια πτήση από το Κάλι της Κολομβίας.

Περίμενε για να πάρει την πτήση για Μαδρίτη. Οι αστυνομικοί στο αεροδρόμιο πρόσεξαν ότι η γυναίκα δυσκολευόταν να περπατήσει και πονούσε. Η γυναίκα κίνησε τις υποψίες τους όταν την πλησίασαν για να τη βοηθήσουν και η συμπεριφορά της άλλαξε.

Ο τυπικός έλεγχος στο γραφείο της αστυνομίας στο αεροδρόμιο αποκάλυψε ότι η κομμώτρια είχε τοποθετήσει με εγχείρηση στον μηρό του αριστερού της ποδιού μία συσκευασία με ένα κιλό υγρή κοκαΐνη. Τελικά παραδέχθηκε ότι μια συμμορία εμπόρων ναρκωτικών την είχε πληρώσει για να μεταφέρει τα ναρκωτικά στην Ισπανία. Το πακέτο κοκαΐνης που έκρυβε στο πόδι της ήταν αξίας 36.733 δολαρίων.

Παρότι οι κολομβιανές αρχές είναι συνηθισμένες να βρίσκουν ναρκωτικά στα πιο απίθανα μέρη, οι αστυνομικοί σοκαρίστηκαν από τον τρόπο που είχε επιλέξει η κομμώτρια να μεταφέρει τα ναρκωτικά, αναφέρει η Daily Mail.

Η 42χρονη , της οποίας το όνομα δεν δόθηκε στη δημοσιότητα,  μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου χειρουργοί αφαίρεσαν το πακέτο και παρέμεινε εκεί με αστυνομική επιτήρηση.

Οι γιατροί δήλωσαν πως η γυναίκα είχε η ίδια ράψει τον εαυτό της και πως εάν προλάβαινε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο τότε θα πάθαινε ακατάσχετη αιμορραγία, λόγω της πίεσης και θα πέθαινε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ