Το αγαπημένο αξεσουάρ του Dior στα μαλλιά μας - Ιδού τα 15 πιο ωραία χτενίσματα με φουλάρι (φώτο)

 Ο Loic Masurel, επικεφαλής κομμωτής της Revlon Professional, υποστηρίζει ότι το φουλάρι είναι απαραίτητο φέτος για να δημιουργήσετε ένα κομψό, φίνο ή ρομαντικό χτένισμα.

Ήταν το αγαπημένο αξεσουάρ του Christian Dior και το θεωρούσε απαραίτητο συμπλήρωμα στην εμφάνιση κάθε κομψής γυναίκας. Έκτοτε το φουλάρι δεν έχει χάσει την αίγλη του και εξακολουθεί να προσθέτει στυλ στο ντύσιμο μας.

Φέτος το καλοκαίρι έχει την τιμητική του και μάλιστα η τελευταία τάση λέει ότι είναι "must" για τα μαλλιά μας. Ο Loic Masurel, επικεφαλής κομμωτής της Revlon Professional, υποστηρίζει ότι το φουλάρι είναι απαραίτητο φέτος για να δημιουργήσετε ένα κομψό, φίνο ή ρομαντικό χτένισμα.

Υπάρχουν άπειρα χτετνίσματα που μπορείτε να δημιουργήσετε με ένα φουλάρι . Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε μια πολύ ωραία πλεξούδα, ή να δέσετε έναν μικρό κότσο με αυτό. Μπορείτε ακόμα να δώσετε ξεχωριστό στυλ στο "Half up" χτένισμα σας με ένα φουλάρι.

Επίσης μπορείτε να αφήσετε τα μαλλιά σας κάτω και να το φορέσετε σαν "κορδέλα", ή να πιάσετε την αλογοουρά σας με ένα φουλάρι.

Ο Loic Masurel, δίνει στο γαλλικό Elle οδηγίες για να φτιάξετε μία εντυπωσιακή πλεξούδα με φουλάρι σε τέσσερα  βήματα.

1. Χωρίστε τα μαλλιά σας στη μέση

2. Πάρτε το φουλάρι διπλώστε το ορθογώνια και βάλτε στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας

3.  Κάνετε ένα πλεξούδα ενσωματώνοντας το φουλάρι μέσα της, έτσι  να γίνει ένα από τα νήματα της πλεξούδας. (να γίνει ένα με τα μαλλιά σας). Δέστε την πλεξούδα με ένα λαστιχάκι στο χρώμα των μαλλιών σας

4. Μαζέψτε την πλεξούδα πάνω στο κεφάλι σας και δέστε τα μαλλιά σας καλά.

Δείτε περισσότερες ιδέες για χτενίσματα με φουλάρι  στο κεντρικό SLIDE SHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ