Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση της 35χρονης αστροφυσικού στην Ικαρία - Βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα - (φώτο)

Μόλις ενάμισι χλμ από το ξενοδοχείο που διέμενε

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση της Νάταλι Κρίστοφερ, της 34χρονης αστροφυσικού που εξαφανίστηκε  το πρωί της Δευτέρας στην Ικαρία. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε  σε μια χαράδρα βάθους 20 μέτρων στην περιοχή "Έξω Φάρος", στη θέση Κεραμέα Αγίου Κηρύκου, περίπου ενάμισι χιλιόμετρο από το ξενοδοχείο όπου διέμενε με τον σύντροφο της.

Από εχθές οι έρευνες εστίαζαν σε αυτό το σημείο. Τη σορό της Νάταλι Κρίστοφερ, εντόπισε σε χαράδρα με μεγάλο βάθος εθελοντής πυροσβέστης που βοηθούσε στις εκταταμένες έρευνες στην Ικαρία για τον εντοπισμό της.

Φώτο: Ικαριακή

Η άτυχη Βρετανίδα  αναγνωρίστηκε από τα ίδια ρούχα που συνήθιζε να φορά όταν έκανε τζόκινγκ τις ημέρες που βρισκόταν στο νησί. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές, το σημείο αποκλείστηκε και οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ έφθασαν στο σημείο για να ανασύρουν μαζί με πυροσβέστες το πτώμα της Νάταλι Κρίστοφερ.

.Πλέον μετά την ταυτοποίηση και την αναγνώριση που όπως λένε οι πληροφορίες είναι μάλλον τυπική διαδικασία αναμένεται να ξεκινήσει η αστυνομική έρευνα για τα αίτια του θανάτου. Αν δηλαδή η Βρετανίδα γλίστρησε και έπεσε στο γκρεμό όπως έκανε τζοκινγκ ή κρύβεται κάτι άλλο πίσω από τον θάνατο της.

Φώτο: Ικαριακή

 Το μυστήριο του τηλεφώνου - Ειδικό κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ στην Ικαρία

Από χθες το βράδυ έχει μεταβεί στην Ικαρία, με ελικόπτερο που διέθεσε ο στρατός, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ανάλυσης Πληροφοριών (ΔΙΔΑΠ) της ΕΛΑΣ, με ειδικό εξοπλισμό γεωεντοπισμού, προκειμένου να εντοπίσει το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της νεαρής γυναίκας.

Φώτο: Ικαριακή

Οι ειδικοί της αστυνομίας θα προσπαθήσουν να λύσουν το μυστήριο του κινητού τηλεφώνου, το οποίο, ενώ έδειχνε ότι ήταν κλειστό από προχθές το απόγευμα, ξαφνικά χθες έδωσε ξανά σήμα από κεραία των Φούρνων Ικαρίας, που είναι απέναντι από την περιοχή Κεραμέ Αγίου Κηρύκου, όπου εστίαζαν οι έρευνες.

Φώτο: Ικαριακή

Αμέσως, έγινε προσπάθεια γεωεντοπισμού από την εταιρεία της κινητής τηλεφωνίας, η οποία δεν απέφερε καρπούς, γι' αυτό κρίθηκε απαραίτητη η μετάβαση στην Ικαρία του κλιμακίου της ΔΙΔΑΠ.

Σήμερα το μεσημέρι κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών από τα κεντρικά των Αθηνών, έφυγε εκτάκτως για το νησί του Αιγαίου προκειμένου να αναλάβει την υπόθεση

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ