Όλες οι φώτο από την πολυτελή βίλα που έμενε η Μέγκαν Μαρκλ πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι - Πωλείται για 1,8 εκ. δολάρια

Η Μέγκαν ζούσε εκεί στη διάρκεια του γάμου της, με τον παραγωγό, Τρέβορ Ένγκλεσον

Η Μέγκαν Μαρκλ τώρα κατοικεί σε παλάτι. Πριν από αυτό έμεινε σε πολλά σπίτια. Ένα από αυτά η πολυτελής βίλα στο προάστιο  Miracle Mile στο Λος Άντζελες. Αν σας αρέσει η ιδέα να μείνετε στο σπίτι που έμενε η νυν δούκισσα του Σάσεξ, τώρα μπορείτε μόνο που θα σας στοιχίσει .... κάτι παραπάνω.

Το σπίτι στο οποίο έμενε η Μέγκαν όταν ζούσε στο Λος Άντζελες και εργαζόταν ως ηθοποιός διατίθεται προς πώληση. Αν βρίσκετε ελκυστική την ιδέα να περιφέρεστε στους ίδιους υπερπολυτελείς χώρους, στους οποίους κάποτε περνούσε την ώρα της η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι θα πρέπει να πληρώσετε 1,8 εκατομμύρια δολάρια.

Η Μέγκαν ζούσε εκεί στη διάρκεια του γάμου της, με τον παραγωγό, Τρέβορ Ένγκλεσον από το 2011 έως το 2013. Δεν είναι γνωστό αν η δούκισσα του Σάσεξ κράτησε την κυριότητα του σπιτιού μετά το διαζύγιο της.

Το εξωτερικό του σπιτιού είναι πολύ εντυπωσιακό. Διαθέτει μια μεγάλη βεράντα που καταλήγει σε ιδιωτική αυλή τοξωτή στέγη και σκούρα μεγάλα vintage παραθυρόφυλλα στις μπαλκονόπορτες του πρώτου ορόφου.

Φυσικά δεν λείπει το σήμα κατατεθέν του Λος Άντζελες , οι φοίνικες. Εξίσου εντυπωσιακό και πολυτελές είναι και το εσωτερικό. Η διώροφη κατοικία αποικιακής αρχιτεκτονικής χτίστηκε το 1924, αλλά είναι ανακαινισμένη σε σύγχρονο στυλ με τα φωτεινά ουδέτερα χρώματα να κυριαρχούν. Διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, τρία μπάνια, καθιστικό, τζάκι και τεράστια κουζίνα.

Τα καθιστικά είναι κομψά και μοντέρνα. Οι λευκοί τοίχοι δένουν όμορφα με τα ξύλινα πατώματα. Τα τέσσερα μεγάλα υπνοδωμάτια έχουν τεράστια παράθυρα που τα λούζουν με φως σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, Το πολύ υψηλής ποιότητας μάρμαρο είναι το κύριο χαρακτηριστικό των μπάνιων , ενώ η τεράστια κουζίνα είναι εξοπλισμένη με πανάκριβα ξύλινα ντουλάπια, αναφέρει το harpers bazaar.

Στην στρωμένη με γκαζόν αυλή υπάρχει μία μεγάλη τραπεζαρία για φαγητό έξω. 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ