Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

Ημερίσιες προβλέψεις... 

Συνεχίζουμε να χαμογελάμε και σήμερα, αφού η χθεσινή επιρροή του Τριγώνου Αφροδίτης-Δία συνεχίζεται! Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου ακούν ευχάριστα νέα, αισιοδοξούν, λαμβάνουν μηνύματα χαρμόσυνα, ιδίως για έρωτα και χρήμα!

 

ΚΡΙΟΣ: Αφού οι καταστάσεις κρύο-ζέστη δε σας αρέσουν, θα πρέπει να μάθετε να είστε δίκαιοι, γιατί είναι κανόνας στη ζωή να μην κάνετε αυτά που δε θέλετε να σας κάνουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Για να μην τρελαίνεστε από τις σκέψεις σας, μη συσσωρεύετε άλλες ευθύνες και υποχρεώσεις στις δικές σας πλάτες, αλλά αφήστε και τους γύρω σας να δράσουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μπορέσετε να επωφεληθείτε ανενόχλητοι τον ελεύθερο χρόνο σας και να κάνετε αυτά που σας ευχαριστούν, τακτοποιήστε εκκρεμότητες που έχετε αναλάβει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε να είστε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί στις όποιες καταστάσεις, γιατί ακόμα και αν δεχθείτε πιέσεις, είστε πολύ κοντά στην επιτυχία.

 

ΛΕΩΝ: Όλα έχουν το δικό τους τρόπο να ξεπεραστούν και αφού εσείς είστε τόσο σίγουροι ότι έχετε τη δύναμη να πάτε παρακάτω, δεν υπάρχει λόγος να παραπονιέστε και να απογοητεύεστε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες του οικογενειακού τομέα, χωρίς να ξεχνάτε πως πρέπει σε κάποια θέματα να έχετε και τη σύμφωνη γνώμη των άμεσα ενδιαφερομένων.

 

ΖΥΓΟΣ: Βγείτε από το «καβούκι» που μόνοι σας έχετε επιβάλλει στον εαυτό σας, κάνοντας την αρχή με μια όμορφη μέρα με τη συντροφιά φίλων και αγαπημένων προσώπων.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τόσο στις σχέσεις όσο και στα οικονομικά σας ελπίζετε σε κάτι καλύτερο και η βοήθεια που σας είναι πολύτιμη θα προέλθει από φίλους και από συνεργάτες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να εκμεταλλευτείτε σωστά τις δυνατότητές σας σταματήστε να μπλοκάρετε οι ίδιοι τις ενέργειές σας. Μπορείτε πολλά, γι’ αυτό κάντε μια ανασκόπηση των πιο σημαντικών σύμφωνα με τον oroskopo

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα κέρδη σας και μάθετε από τους χειρισμούς σας. Αφήστε στην άκρη παλιές κακές συνήθειες και αποτυχημένες πρακτικές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η επιτυχία χρειάζεται πρόγραμμα, συνέπεια και δράση προς όλες τις κατευθύνσεις. Δε χρειάζεται δισταγμούς, αναβλητικότητες και ενέργειες στα τυφλά και στα γρήγορα.

 

ΙΧΘΥΣ: Επιστρατεύστε τη γλυκύτητα σας και θα έχετε πιο εύκολα καριέρα, κοινωνική καταξίωση και αναγνώριση. Κρατήστε κρυφά αυτά που θέλετε και μη τα διαλαλείτε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ