Valerie Morris: Η καλλονή μητέρα της Ναόμι Κάμπελ φωτογραφίζεται με μαγιό στη Μύκονο & αποδεικνύει ότι η ηλικία δεν σημαίνει τίποτα (φώτο)

Εκθαμβωτική!

Στη Μύκονο προσκεκλημένη της εταιρείας  JD Williams , η Βαλερί Μορίς. Η καλλονή μητέρα της Ναόμι Κάμπελ ποζάρει με μαγιό   της συλλογής   SS19 collection, αλλά και με ρούχα για λογαριασμό του γνωστού brand και αποδεικνύει ότι "το ότι μεγαλώνεις δεν σημαίνει ότι πρέπει να σκεπάζεσαι όταν βρίσκεται στην παραλία ή σε διακοπές".

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just had a quick look around this beautiful island. Mykonos is amazing... definitely need to come back ?? Thanks to @jdwfashion ? #job #shoot #greece #mykonos #models1 #travel #island

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valerie Morris-Campbell (@valeriemorriscampbell) στις

 

"Τώρα έφτασε η στιγμή στη ζωή μου για να σκεφτώ καλύτερα τον εαυτό μου και να κάνω ό,τι θέλω. Οπότε η απάντησή μου όταν μου πρότειναν φωτογράφιση με μαγιό ήταν: Γιατί όχι;Το να μεγαλώνεις δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να σκεπάζεσαι όταν βρίσκεται στην παραλία ή σε διακοπές – για μένα έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη και την αίσθηση άνεσης με το πώς νιώθεις και φαίνεσαι. Η συλλογή @ jdwfashion SS19 παρουσιάζει σχέδια και φόρμες που ταιριάζουν σε κάθε σώμα. Έτσι θα αισθάνεστε πάντα άνετα . Τα print και τα χρώματα της συλλογής θα είναι η τοπ τάση αυτή τη σεζόν", γράφει η 67χρονη πρώην χορεύτρια στη λεζάντα της φωτογραφίας, με το μαγιό που ανέβασε στο Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Another look of my shoot with @jdwfashion ❤️? #ad #fashion #shoot #jdwilliams #mykonos #greece #modeling #models1 #love

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valerie Morris-Campbell (@valeriemorriscampbell) στις

 

Σε άλλη ανάρτηση της τονίζει πόσο της αρέσει το νησί και ότι σίγουρα θα επιστρέψει κάποια στιγμή.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sneak preview from today's High Summer shoot in Mykonos for @jdwfashion Thank you to the team, all will be revealed soon... #greece #mykonos #fashion #shoot #beautiful #island

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valerie Morris-Campbell (@valeriemorriscampbell) στις

 

Όσο για το από που κληρονόμησε η 47χρονη Ναόμι την εκθαμβωτική ομορφιά της είναι μάλλον εμφανές. Η "μαύρη γαζέλα" διαθέτει τα γονίδια της μαμάς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ