Ικαρία: Σε κατάσταση σοκ ο Κυριάκος, ο σύντροφος της Νάταλι Κρίστοφερ - Ούρλιαζε & έκλαιγε όταν έμαθε ότι είναι νεκρή (φωτό)

O σπαραγμός του συντρόφου της...

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες για τον θάνατο της Νάταλι Κρίστοφερ στην Ικαρία. Όπως όλα δείχνουν, η απόφασή της να πάει για αναρρίχηση στάθηκε μοιραία.

Οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν στην Ικαρία το απόγευμα της Τετάρτης, όταν έγινε γνωστό ότι εντοπίστηκε ένα πτώμα, που όλοι ήταν βέβαιοι πως ανήκε στην εξαφανισμένη από την Δευτέρα, 35χρονη αστροφυσικό Νάταλι Κρίστοφερ, ήταν σπαρακτικές. 

Η 34χρονη αστροφυσικός φέρεται να καταπλακώθηκε από βράχο στην περιοχή Κεραμέ όταν προσπάθησε να κάνει το αγαπημένο της σπορ.

Τραγική φιγούρα, ο Κύπριος σύντροφός της ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει πως έχασε για πάντα την αγαπημένη του. 

Ο Κυριάκος, όπως είναι το μικρό του όνομα, που μόνο αυτό έχει γίνει γνωστό, χρειάστηκε να συγκρατηθεί από τους αστυνομικούς για να μην τρέξει κι αυτός στο γκρεμό, όπου είχε εντοπιστεί νεκρή η αγαπημένη του. 

«Ούρλιαζε και έκλαιγε και προσπαθούσε να τρέξει στο μονοπάτι για να βρεθεί κοντά της», είπε ένας διασώστης που βρισκόταν στο σημείο. «Ήταν χαμένος και έτρεχε πάνω κάτω, προσπαθώντας να περάσει τον αστυνομικό κλοιό. Ηθελε να δει το πτώμα, δεν νομίζω πως μπορούσε να πιστέψει πως ήταν νεκρή», λέει ο ίδιος, στην μαρτυρία που επικαλείται η Daily Mail.

«Τον είδα ξανά αργότερα που είχε ηρεμήσε, αλλά το πρόσωπό του ήταν κάτασπρο. Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο τόσο χλωμό», συμπλήρωσε ο διασώστης. 

Μάλιστα ο ίδιος έστειλε ένα μήνυμα σε έναν εθελοντή διασώστη και ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν στο να βρεθεί η σύντροφός του. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ