Στην εντατική εδώ και 3 εβδομάδες ο Αλέν Ντελόν με καρδιακό & εγκεφαλικό επεισόδιο - Έδωσε μάχη για την ζωή του

Ο Γάλλος ηθοποιός Αλέν Ντελόν, ηλικίας 83 ετών, υπέστη ένα καρδιαγγειακό επεισόδι...
 

Μάχη για τη ζωή του δίνει εδώ και τρεις εβδομάδες ο διασημότερος Γάλλος ηθοποιός.

Ο Αλέν Ντελόν λίγες εβδομάδες μετά την κορυφαία βράβευση του τον Μάιο, στο φεστιβάλ Καννών με τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα αισθάνθηκε σοβαρή αδιαθεσία ενώ διαπιστώθηκαν καρδιακές αρρυθμίες.

Ωστόσο φαινόταν  πως το πρόβλημα που παρουσιάστηκε τον Ιούνιο ότι είχε ξεπεραστεί.

Χρειάστηκε πάντως να πάει στο νοσοκομείο Neuilly Sur Seine.

Τη νύχτα της 10ης προς την11η Ιουλίου όμως έπαθε εγκεφαλικό και καρδιαγγειακό επεισόδιο με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί για τρεις εβδομάδες στην εντατική του νοσοκομείου Pitié-Salpétrière.

Από εκείνη τη στιγμή και μέχρι τις 31 Ιουλίου παρέμεινε στην εντατική έκτοτε και παρότι ξεκουράζεται σε κλινική αποκατάστασης της Ελβετίας με ενθαρρυντικά σημάδια βελτίωσης, οι δικοί του άνθρωποι εξακολουθούν να είναι ανήσυχοι καθώς οι γιατροί δεν αισθάνονται έτοιμοι  να βεβαιώσουν ότι ο κίνδυνος για τη ζωή του δημοφιλέστατου ηθοποιού έχει ξεπεραστεί.

Τι δηλώνει ο γιος του αστέρα του κινηματογράφου

«Χειρουργήθηκε στο (νοσοκομείο του Παρισιού) Pitié-Salpêtrière, όπου νοσηλεύτηκε για τρεις εβδομάδες στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Όλη η οικογένεια βρισκόταν στο πλευρό του, ο αδελφός μου, η αδελφή μου και η μητέρα μου Ναταλί» τονίζεται.

«Οι ζωτικές λειτουργίες του είναι άψογες και η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί, σύμφωνα με τους γιατρούς. Έφυγε για την Ελβετία και ξεκουράζεται ήρεμα σε μια κλινική» συνέχισε ο γιος του ηθοποιού.

«Η αδελφή μου, που διαμένει τώρα στην Ελβετία, παρακολουθεί από κοντά την αποκατάστασή του και εμείς ενημερωνόμαστε για την καθημερινή πρόοδό του» καταλήγει το κείμενο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ